Impreuna cu Stormbraker, am creeat urmatoarele modele de parasolare pt cei care doresc sa isi puna pe masina...
Acum, voi doar trebuie sa votati care va place mai mult pt a da comanda...
Am inteles de la Stormbraker, ca pretul v-a fi in jur de 30 ron bucata.
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Daca va pricepeti, sunteti invitatii mei sa va expuneti lucrarile... Tot ce conteaza este sa gasim un model, pe care sa si-l faca doritorii, sa nu apara 30 de masini, toate cu parasolar diferit P.S. voi cum vreti? cu literele direct aplicate pe parbriz, sau cu ele pe fundal negru???
E de preferat ca fiecare sa comande fundalul in functie de culoarea masinii sau cum vrea, de exemplu argintiu daca au oglinzile argintii sau cromate.
Consider ca nu strica din imaginea de unitate a parasolarelor si fiecare poate sa le asorteze cel putin cu caroseria.
In cazul meu negru ar da foarte bine cu scris si grafica rosu.
Modelul prezentat de ccristian mi se pare cel mai potrivit. Si cred ca ar da mai bine cu literele lipide de parbriz fara fundal...acuma nu stiu cum vi se pare si voua mai ok.
Eu zic ca parasolarul "oficial" trebuie sa includa sigla ClubSeat, deci varianta 1.
Literele nu dispar daca sunt aplicate cum trebuie pe parbriz. La mine inca tzine Iar daca vreti fundal atunci sa fie fundal negru sau la culoarea caroseriei.
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
vorba lui ace...cu un feon si cu un cutter...
merge 100%! asa l-am dat jos pe al meu cu 4tuning!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
Cu parasolarul trebuie sa ne punem de acord si sa facem unul pe care sa il comandam toti ... sa nu faca tadasus 10 drumuri. Cu aplicarea lui .. eu as vrea pe interior pt ca am niste probleme ( am senzorul de la ploaie pe parbriz si nu pot pune nimic peste el si mai am si stergatoarele care or sa treaca peste parasolar ) sa vdm cum le rezolv sa vb si cu tadasus... oricum sa nu va indoiti de calitatea materialelor de la parasolare pt ca este de fff buna calitate !!!!!
Si pana la urma? ce parasolar pumen? haideti oameni buni.......
Topicul asta se va inchide, si voi face un poll, valabil pana la 15 martie... in funcite de rezultat, ala v-a fi parasolarul!!!