Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

luci&dana
VIP
Subiect Autor

scartait spate

14 Ian 2008, 19:28

azi dimineata cand am plecat la servici...am auzit un scartait ce venea dinspre partea dreapta din spate la roata. si de altfel face asa doar la denivelari. niste sfaturi puteti da?
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4

andrey1985

si eu la fel

14 Ian 2008, 20:39

Daca anvelopele nu sunt pe marimea lor prevazuta iti atinge in contra aripa, daca asta e OK, fa bine si mai curata zapada de pe contraaripi si ai sa vezi ca pana ti se aduna alta nu mai scartie.

marian_iam
V.I.P.

14 Ian 2008, 21:41

da si tu muzica mai tare si nu se mai aude.
GLUMEAM
Am avut si eu problema genu asta da pe fata...imi scartia amortizorul...l-am schimbat.
Multa Bafta
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

MANIAC222

14 Ian 2008, 22:37

Daca ar atinge in contra aripa nu cred ca ar scartai, si nici daca s-a adunat gheata, mai mult ar "hurui", acum depinde. Sunt sanse sa fie amortizorul, dar speram sa nu fie cazul :D
Singura varianta si cea mai simpla ar fi cea cu gheata :-s
Trebuie sa verifici, daca nu ai gheata atunci e posibil sa fie amortizorul sau un brat, insa nu e neaparat sa trebuiasca ceva schimbat.
Bafta la investigatii... :)
- Dimsport Romania, Sv Si Buc 50-50
- Chiptuning/ Flashtuning -
www.dimsport.ro | www.obdtuning.ro
Tel: 0752923786
ID Yahoo Messenger : dimsportsv@yahoo.com

Leutii mei: 206 & Leon Cupra 4

luci&dana
VIP
Subiect Autor

15 Ian 2008, 16:37

zapada nu exista, gheata nu mai este cazul ca este destul de cald...ce sa zic. Am deschis portbagajul, m-am apasat pe ea si nu scartaie deloc. M-am pus pe scaunul din spate si la fel...tot nu scartaie. Mi-a spus cineva ca s-ar putea sa fie o bucsa. E posibil oare sa fie si ca este amortizorul foarte murdar de la mocirla de afara...ma gandesc ca o fi intrat ceva pe acolo si de asta face asa....
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

13rvr

23 Ian 2008, 07:31

scartaie din cauza frigului, stai linistit nu trebuie schimbat nimic

Ciclistu
Rares

23 Ian 2008, 20:43

Si la mine scartie cand trag frana de mana, mai bine zis cand ii apropae oprita masina si trag farna de mana, se aude, cateodata un scartait usor, eu zic ca o fi de la suspensii, pt. se aude cand se misca putin suspensia...
VW Bora 1.9 TDI 131 CP

13rvr

23 Ian 2008, 22:26

Ciclistu scrie:
Si la mine scartie cand trag frana de mana, mai bine zis cand ii apropae oprita masina si trag farna de mana, se aude, cateodata un scartait usor, eu zic ca o fi de la suspensii, pt. se aude cand se misca putin suspensia...

sunetul tau e de la frana de mana, trebuie sa mergi sa o strangi

Ciclistu
Rares

24 Ian 2008, 20:58

Sa inteleg ca trebuie sa mai strand cablul...oare il pot strange eu daca ma bag sub masina, seamana cumva cu sistemul de la Dacia ?

Inca ceva, astazi am remarcat un scartait usor la scaunul soferului, cred ca de acolo vine, nu sunt foarte sigur, se aude doar in momentul in care i-au un viraj....hepl
VW Bora 1.9 TDI 131 CP

luci&dana
VIP
Subiect Autor

24 Ian 2008, 21:00

cablul de la frana de mana nu se strange de sub masina...desfaci suportul de pahare dintre scaune si de acolo este foarte usor...
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

Ciclistu
Rares

24 Ian 2008, 21:05

ups...
Va trebui sa ma uit intr-una din zile, sper sa ma descurc...mersi
VW Bora 1.9 TDI 131 CP

luci&dana
VIP
Subiect Autor

24 Ian 2008, 21:08

vezi ca sub masina ai niste gauri unde iti poti prinde cablul de la frana de mana sa nu mai atarne...mie unul nu imi place sa atarne...si oricum se vede si urat. dar ai grija cand strangi cablul...lasa macar 2 trepte cand ridici frana de mana...nici foarte strans sa nu fie
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

Ciclistu
Rares

24 Ian 2008, 21:11

De atarnat pe sub masina, nu-mi atarna, ieri am fost si mi-am facut directia si mi-au ridicat masina pe elevator si m-am uitat, nu atarna si ce vrei sa spui..."lasa macar 2 trepte cand ridici frana de mana..."...nu prea am inteles, sa fie frana de mana ridicata 2 dinti cand o sa incerc sa strang cablu ?

Mersi...
VW Bora 1.9 TDI 131 CP

luci&dana
VIP
Subiect Autor

24 Ian 2008, 21:13

exact...nu m-am exprimat eu bine...am patit eu asa cand am fost incapatanat sa imi tina frana de mana foarte jos...si la primul drum ma intrebam de ce naiba miroase a incins in masina...2 dinti e cel mai bine, ca nici mie nu imi place sa o trag pana in tavan... :D
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

Ciclistu
Rares

24 Ian 2008, 21:17

Dar dupa ce voi strange cablul, la cati dinti ar fi indicat sa prinda frana de mana ?
VW Bora 1.9 TDI 131 CP