Nu cred ca e cazul sa aruncam cuvinte de genul 'dezamagire totala'. Este sfarsitul anului si dupa cum se pare, multi membrii care veneau des la intalniri au avut sau inca au treaba. Eu unul nu am mai intrat de o saptamana pe forum si nici nu cred ca o sa am timp sa mai vin pe la vreo intalnire pana la sfarsitul anului.
ati sustinut campania hoo cu tata ? impotriva bizonilor din trafic ? daca da,sambata intru in posesia stickerelor cu mesaje FOARTE interesante. o sa dau si doritorilor
micile placeri ale vietii:cum ar fi sa dai cu bormasina dis-de-dimineata-n toti peretii ? www.donaseat.ro
era sa uit ceva cine vine cu texte ca nu am timp sa ajung ca mi-a murit pisica sau purcelul, sau sunt prins cu febra sarbatorilor asta nu e un motiv plauzibil. ca 20-30min sa vieniti la intalniri cred ca oricine poate sa fac rost. in fine sper ca nu am fost prea rautacios dar nu m-am putut abtine.
..... din cauza lui florin gata sa terminat cu intalnirile??/
hombre che pasa? ce am facut eu? nu am interzis intalnirile in cand sut plecat ... ne vedem in februarie. o sa tin o evidenta cu cine vine si cine nu .... si dupa .... organizam o gala de box la Sala Sporturilor ...
FIAT 500 - 1.4/100 CP, CT 74 REA CUPRA R - 2.0/300+ CP, CT 50 DAB
tocmai el care a dat tonul....pacat....e bine ca v-ati intalnit...lasa ca nici la noi nu a fost cine stie ce vinerea asta....am fost 8 masini.....extrem de putine fata de obicei.!