.................... asa ca eu propun sa ne intoarcem la vechiul loc de intalnire pe timp de iarna , adica in parc la primarie vizavi de Judecatorie . Acolo sunt destule locatii unde ne putem aduna la un suc si la "taclale"

Ar trebui sa comunicam mai mult si nu sa ne uitam la lista sa asteptam sa se inmulteasca cei trecuti pe lista si sa ramana lista goala . cine vrea sa vina se trece pe lista si daca nu este sigur trece in paranteza motivul ( daca suntem putini eu nu mai vin , este posibil sa apara ceva nu sunt sigur ca vin , etc ) si daca se razgandeste cineva trece din timp ( cu o seara inainte daca se poate ) ca nu mai poate veni la intalnire . Inca o idee ar fi sa ne stim toti intre noi numerele de telefon si eventual Id-urile de mess ca sa ne anuntam in cazul in care nu mai ajungem la intalnire sau intarziem ( de exemplu daca eu nu mai pot veni la intalnire si nu am acces la internet anunt pe unul din cei care s-au trecut pe lista prin sms sau apel ca nu mai pot veni si de ce ) .
Eu sunt de parere ca se poate sa fim si noi o comunitate mai unita si in felul asta cu siguranta vom fi din ce in ce mai multi membri .

Ce ziceti

Eu unul zic ca DA