eu nu pot sa vin decat sambata...duminica lucrez ...asa ca daca va hotarati sambata, dar nu la sala sporturilor ca acolo este o expozitie de motoare (am vazut vineri) si este si cu plata parcarea. eu propun sa ramana intalnirea tot in parcare la primarie (vis-a-vis de banca raiffeisein). daca nu stie cornelius...ma intalnesc eu cu el pe drum si venim. acum hotarati voi
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Salutare, Am ajuns si eu pe litoral, M-am si intalnit cu Cornelius in Navodari... Eu stau vis a vis de batalionul de transmisiuni din mamaia sat, daca nu scap in bere cu hamsie prea rau ajungem si noi la sala sporturilor...
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion
mare intalnire, mare... duminica, 1 august, ora 20:30, parcare primarie vis-a-vis de judecatorie (pentru ca mereu acolo sunt locuri suficiente de parcare)... cine vrea sa vina... sa se inscrie... va rog sa il sunati si pe cornelius... 1. Silvioo 2. 3. 4. 5.
mare intalnire, mare... duminica, 1 august, ora 20:30, parcare primarie vis-a-vis de judecatorie (pentru ca mereu acolo sunt locuri suficiente de parcare)... cine vrea sa vina... sa se inscrie... va rog sa il sunati si pe cornelius... 1. Silvioo 2. alecsutzyu 3. 4. 5.
Seat Leon Reference 1.4TSI Candy White 18" Cupra Black Edition wheels + BFGoodrich => viewtopic.php?f=5&t=5607
intr-adevar, frumoasa intalnirea la ceas de seara. pacat insa, ca fratele Baltazar a scapat in bere si hamsii si nu ne-a putut onora cu prezenta. dar, am fost cativa, cei "alesi", iar la final nu a ramas decat unul, adica eu
Seat Cordoba 2006 1.4 16V 100CP Rosu Emocion
Magazin piese de schimb, consumabile si accesorii Service auto, lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si statie ITP
intre timp mi-am schimbat si eu alternatorul... am fost la service si erau uzati rulmentii... s-a apucat sa mi-i schimbe si a batut in capul axului rotorului si l-a olarit... fapt ce a obligat service-ul la achizitionarea noului alternator... deci... nici un zgomot in plus... doar un tors de SDI... la multzi km trancer !