da-s 700 de km

misu caftangiu scrie:ai ce-as da o raita pana la voi...![]()
da-s 700 de km
V.A.B scrie:s`ar putea sa ma sterg de pe listaa intervenit o aniversare de la care nu pot lipsi
dar poate ma dau peste cap si reusesc sa ajung.deci nu ma sterg!dar nu promit ca ajung!oricum, cristina, tu fa`ti masina boboc, ca nu se stie
apropo, scrie despre aia mica si alba, de nu se vede de bord -B 23 GUL- in topicul "Peste cine am dat in trafic!!!"
crsKross scrie:V.A.B scrie:s`ar putea sa ma sterg de pe listaa intervenit o aniversare de la care nu pot lipsi
dar poate ma dau peste cap si reusesc sa ajung.deci nu ma sterg!dar nu promit ca ajung!oricum, cristina, tu fa`ti masina boboc, ca nu se stie
apropo, scrie despre aia mica si alba, de nu se vede de bord -B 23 GUL- in topicul "Peste cine am dat in trafic!!!"
daaa...nu mi se vad decat ochii,ms ca mi-ai zis
...pfff normal k o fac boboc,dar vai de tn daca nu ajungi
![]()
luci&dana scrie:crsKross scrie:V.A.B scrie:s`ar putea sa ma sterg de pe listaa intervenit o aniversare de la care nu pot lipsi
daaa...nu mi se vad decat ochii,ms ca mi-ai zis
...pfff normal k o fac boboc,dar vai de tn daca nu ajungi
![]()
vedeti ca iar cred ca incepe sa se infiripe ceva![]()
V.A.B scrie:of! vezi mai crsKross: nu putem sa facem nicio miscare de luci&dana! e cu ochii pe noi
luci&dana scrie:nu va trebuie nasi?