Inca e prea devreme sa ma pronunt daca pot sa vin sau nu, ultimele saptamani am tot tras chiulul (fara voia mea ) si tare mi-e ca intervine ceva si duminica asta; si ca sa nu ma mai certe crsKross deocamdata nu ma trec pe lista
Inca e prea devreme sa ma pronunt daca pot sa vin sau nu, ultimele saptamani am tot tras chiulul (fara voia mea ) si tare mi-e ca intervine ceva si duminica asta; si ca sa nu ma mai certe crsKross deocamdata nu ma trec pe lista
Intalnirea de azi (14 06 2009) a fost super , dar din pacate am venit de la cernavoda cu 2 leon-uri si o CUPRA special pentru intalnire, am parcurs 60 km si voi din C-ta nu ati putut sa veniti, erati prea departe de Constanta(noroc ca ati scapat, a venit totusi un seatist din C-ta pe nume Alex,) ,data viitoare sa speram ca veniti voi in C-voda.
dap, adevarul este cam rusinos, cred ca sunt pe putin 10 membrii clubseat.eu, din constanta si pacat nu a putut nimeni sa ajunga, oricum incantat de cunostinta si sper ca la urmatoarele intalniri o sa fim mai numerosi constanteni
Ne pare rau, dar n-ar trebui sa fiti asa suparati pt ca unii mai au si treaba....cum ar fi licenta(in cazul meu). Stati linistiti ca vara nu s-a terminat, abia a inceput.
nu duminica.....zi sambata ...sunt de servici duminica
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4