Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

a_ionut

24 Mai 2008, 23:21

Eu am aplicat solutia cu muzica. Greierii apar, dispar cum au aparut, inca nu am nici unul care sa persiste.
Oricum legat de ce spuneai in afara de 2 sosele care au fost facute cu bun simt de la revolutie incoace mai nimic nu s-a facut cu simt de raspundere.
Din cat am umblat in tara singurele drumuri mai serioase sunt dn1 si e85
Seat Leon 1p

francy

25 Mai 2008, 07:44

E85-ul dupa parerea mea este cel mai bun.Chiar e o placere sa conduci pe acolo

danieltanase79
Bestia Nerra

25 Mai 2008, 12:21

Subscriu si eu pt E85 :D
Si ce masina...si ce sofer...
C U P R A

razmih

25 Mai 2008, 14:59

Cel mai bun drum este ala cu piatra cubica din zona Piata Victoriei-Piata Aviatorilor-Arcul de triumf- Ambasada Chinei :D

Azi am mers putin pe tronsonul de la Doamna Ghica catre "zona comerciala" Europa, drum turnat de cateva luni, parca esti cu barca pe valuri.

Referitor la remarca "de ce nu se mai fac drumuri ca pe vremea lui nea Nicu", exista o singura explicatie, pentru ca pe vremea lui nea Nicu riscai sa te duci la Canalul Dunare-Marea Neagra in cazul in care o zdranganea pe Leana putin mai tare. Azi drumurile se fac cu scop electoral si in antepriza familiala, deci cum sa ma duc eu la cumnatu' sa ii zic ca a facut drumul prost :evil3: .

Mie imi trosnesc usile din fata stereo, stanga dreapta, in ciuda gresarii. Cred ca trebuie sa ajung in service :cry:

The teacher
Profesoru

25 Mai 2008, 17:00

razmih scrie:
Cel mai bun drum este ala cu piatra cubica din zona Piata Victoriei-Piata Aviatorilor-Arcul de triumf- Ambasada Chinei :D

Azi am mers putin pe tronsonul de la Doamna Ghica catre "zona comerciala" Europa, drum turnat de cateva luni, parca esti cu barca pe valuri.

Referitor la remarca "de ce nu se mai fac drumuri ca pe vremea lui nea Nicu", exista o singura explicatie, pentru ca pe vremea lui nea Nicu riscai sa te duci la Canalul Dunare-Marea Neagra in cazul in care o zdranganea pe Leana putin mai tare. Azi drumurile se fac cu scop electoral si in antepriza familiala, deci cum sa ma duc eu la cumnatu' sa ii zic ca a facut drumul prost :evil3: .

Mie imi trosnesc usile din fata stereo, stanga dreapta, in ciuda gresarii. Cred ca trebuie sa ajung in service :cry:

Pe bucata de drum dintre Piata Charles Degaulle si Arcul de triumph , am zis ca se rupe masina in doua , au aparut niste zgomote pe la usi ca am zis ca o vand , cei cu suspensie sport sa ocoleasca :wink:

PapaGiorgio
D U D U

26 Mai 2008, 07:46

razmih scrie:

Ma uitam pe la ai mei pe la bloc ieri, la strada din fata care este facuta de cand ne-am mutat noi acolo, cam acum 22 de ani. Si inca e buna.
Daca as putea, i-as urca pe toti mai marii orasului/judetului si as face cu ei o tura prin oras cu o Dacie veche si fara suspensii, sa iasa cu totii prin plafon din cauza gropilor. Din pacate asta este adevarul Razmih, inainte se facea de frica, acum isi bat joc de noi pe banii nostri... :angry4:
Din cauza asta indiferent ce masina iti iei, trebuie sa o tii din scurt pentru ca altfel problemele apar foarte rapid.
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC

b_13_wrc

26 Mai 2008, 15:23

[/quote]
Pe bucata de drum dintre Piata Charles Degaulle si Arcul de triumph , am zis ca se rupe masina in doua , au aparut niste zgomote pe la usi ca am zis ca o vand , cei cu suspensie sport sa ocoleasca :wink:[/quote]

Eu stau in zona si evit cat pot de mult chiar dak ocolesc mai mult......este jale mare mai ales in rond acolo......am facut gresala sa trec zilele trecute pe acolo si am zis ca iau masinutza in bratze :)
SEAT LEON CUPRA 2.0 TFSI

Testosul
Subiect Autor

26 Mai 2008, 15:30

Daca tot s-a atins subiectul acestei zone, eu nu inteleg deloc de ce nu toarna si aici asfalt. Au mai fost si alte zone care au fost pavate cu piatra cubica (ex:Tineretului-Piata Eroii Revolutiei) sau cu dale (de jur imprejurul Casei Poporului) si s-a turnat pina la urma asfalt.

cristydp

26 Mai 2008, 15:34

Testosul scrie:
Daca tot s-a atins subiectul acestei zone, eu nu inteleg deloc de ce nu toarna si aici asfalt. Au mai fost si alte zone care au fost pavate cu piatra cubica (ex:Tineretului-Piata Eroii Revolutiei) sau cu dale (de jur imprejurul Casei Poporului) si s-a turnat pina la urma asfalt.

Nu se asfalteaza considerandu-se respectivul drum din piatra cubica un fel de "monument istoric"
Tu ne cede malis!

marian_iam
V.I.P.

27 Mai 2008, 07:15

patrimoniu national!!!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

razmih

27 Mai 2008, 09:41

Ce nu inteleg eu este de ce dracu nu il refac. Pana si in jegul ala de zona Lipscani (alt mare monument istoric, plin de tigani) au bagat o gramada de bani (si a iesit ca un kkt). Sa scoata toata piatra cubica si sa o repuna fixata in bitum (sau sa il lipeasca cu super glue :D). Dar cred ca cerem prea mult.

Testosul
Subiect Autor

27 Mai 2008, 09:47

Eu cred ca mai degraba, zona din jurul Casei Poporului trebuia considerata deosebita, dar tot s-au inlocuit dalele cu asfalt.

cristydp

27 Mai 2008, 13:21

Probabil ca piatra cubica a fost asezata de celebrul Mac Adam :roll:
Tu ne cede malis!

Bamse
Moderator

27 Mai 2008, 13:24

ce imi place mie de noi romanii....facem mereu haz de necaz....chiar daca suntem super suparati si ofticati...tot ne mai arde de cate o gluma.
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

PapaGiorgio
D U D U

28 Mai 2008, 07:35

Eu am ramas impresionat de ce s-a facut in Brasov, am fost de doua ori acolo de cand am luat masina si ar trebui sa ia si edilii nostri exemplu. Am facut dreapta imediat dupa Carrefour si apoi am mers pana in Bartolomeu, la bunica sotiei. Am vazut linia de tramvai scoasa si drumul ca in palma, cu 2-3 benzi pe sens, marcaje, etc. Excelent, a fost o placere sa conduc in astfel de conditii. Pentru ca in Ploiestiul meu din pacate lucrurile stau de la prost spre foarte prost...
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10