Salut, am observat ca la leonul meu cand dadeam muzica un pic mai tare incepea ceva sa zbarnaie pe la portiere si am observat ca se aude din dreptul bucatilor de material textil...Ca sa rezolv problema, am cautat pe forum si am gasit topic pentru demontarea acelor bucati de material de pe fetele de usi, dupa ce le-am demontat...am gasit si problema...in spatele acelor bucati de material textil, pe fata de usa exista un cheder de cauciuc care are rolul de a opri orice vibratie a bucatii de plastic pe care sta materialul, treaba e ca in timp se depune praf, se usuca, se umezeste (s.a.m.d.) si ajunge sa fie oarecum lipicios. Solutia a fost simpla si anume am dat cu un pic de vaselina pe toata lungimea chederului (adica i-am facut o pelicula foarte subtire de vaselina) si acum nu se mai aude nimic.
Sper sa ii ajute si pe ceilalti membrii aceasta informatie intrucat este o solutie foarte simpla, rapida si economica pentru o problema foarte enervanta.
P.S.: Nu stiu daca la toate Leonurile este problema asta (sau daca este din cauza asta) dar poate o sa ajute pe cineva.
Respectele mele si sa auzim numai de bine