Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

ccristian
Subiect Autor

Numere Provizorii (rosii)

08 Ian 2008, 21:29

In curand imi expira numerele de zoll de afara si as vrea sa imi iau numere rosii ca sa mai taraganez cu taxa si mai ales ca am niste cheltuieli urgente pana in primavara.

As avea 2 intrebari (presupunand ca se mai dau numere rosii):
1. Daca nu am domiciliul in Bucuresti pot sa iau numere rosii din Bucuresti fara sa instrainez masina unui bucurestean?
2. Ce acte sunt necesare (ma gandesc ca RCA pe o luna cel putin e nevoie) ca sa imi dea numerele rosii (i.e. ITP / Autentificare / Acte traduse / Brief de zoll + asigurare?) ? Tre sa le predau numerele de afara?
Leon 2002 - 1.9 TDI ASV Sport

marian_iam
V.I.P.

08 Ian 2008, 21:36

numerele de inmatriculare tre sa fie pe domiciliul tau. daca nu esti din bucale...doar pe leasing mai ai sansa.
toate prostiile de la RAR obligatoriu si daca ii pui nr rosii, nu o inmatriculezi?
daca poti cumva sa o lungesti cu nr provizorii... lungeste-o ca se merita.
am inteles ca la un moment dat (cat mai curand) o sa scada taxa.
Multa bafta!
cel mai bine intra pe sit-ul militiei si vezi ca tre sa scrie...sau daca nu... da un telefon.
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

13rvr

23 Ian 2008, 07:54

expira nr tale rosii, masina o tragi pe dreapta din pacate :(

Ciclistu
Rares

23 Ian 2008, 21:16

Astazi am auzit ca nu se mai pot scoate nr. rosii decat o singura data, indiferent daca vinzi masina altei persoane s-au o vinzi in alt judet...cam nasol.
VW Bora 1.9 TDI 131 CP