Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

B18YLN

20 Ian 2008, 22:14

imi pare si mie rau k nu am stat la poze.....dar de acum inainte o sa va fiu alaturi...e bine?? nu am stat k nu stiam ce se intampla...oricum ma bucur k sunt alaturi de voi pt k sunt o mare iubitoare de leon si nici acum nu imi vine sa cred ca il am pe al meu 8)

.....masina era a unui baiat, dar spre norocul meu a vandut-o

Puffy

21 Ian 2008, 00:52

Beiiiiiiii, voi astia care ati fost la intalnire!!!!!
Ati uitat sa povestiti despre vizita organului de politie :lol:
Cum venea el asa, cu pasul saltat la noi, sa vada ochiu lui de fin cunoscator al masinilor tunate, fulgerate si plouate, daca cumva facem noi cerculete pe asfalt :) :) :)
Ce interesat era omul daca nu cumva ne intreprindem in actiunii ilegale, imorale si defaimatoare la adresa cetateanului platitor de taxe, pe care el il pandeste " atunci cand se opreste sa i-a o paine" si hop cu amenda in parbriz ( numai daca a parcat pe traseul trolebuzelor)....
Cum a stat, el, saracul organ de combatere a infractionalitatii rutiere, si ne-a explicat cum putem sa evitam sistemele de combatere a vitezei excesive cu care se circula prin Bucurestiul asta sufocat, cum ne-a explicat el ca "senzorii astia noi pe care ii monteaza pe DN1, masoara timpul de la roata din fata, la roata din spate a autovehicului", si asa isi da seama cu ce viteza circula...
Cum ne-a avertizat el, ca, "unii incearca sa mai faca cate o liniuta in fata Casei Poporului", dar ca el nu doarme, vegheaza (probabil la buna desfasurare a cursei)
Oricum, multumiri Kristinei, care l-a luat tare si a plecat, nu de alta, da ne plictisea la maxim cu prezenta lui de spirit...
Una peste alta, a mai spart din monotonia care se instalase... deci a fost si el bun la ceva... :D

Alecsm

21 Ian 2008, 02:51

sorry de intarziere

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

kristina

21 Ian 2008, 10:19

1. bine ai venit d-ra cu leonul alb
2. il mai asteptam cu mare drag pe fiul lui nicos
3. salutari si lui nenea garcea pe care intradevar l-am cam luat eu pe el la intrebari ;))
4. mi-a parut bine sa va cunosc pe toti...altceva e cand stii cu cine stai de vorba
5. poate data viitoare facem o intalnire si cu membri din tara
Kristina - Tigra

galushca

21 Ian 2008, 11:10

Foarte frumos...Creste repede familia. Foarte simpatic piticu` sa`ti creasca mare si sanatos domnule Nicos...si sa devina posesor de Seat :D
Seat Leon 1.6 102cp
Din nou pe ecrane: www.timesquad.ro

el_ovy
HVN

21 Ian 2008, 14:36

A fost misto... astept cu nerabdare urmatoarea intalnire :D
Seat Leon (1P) 2008 1.6 102cp Candy White

Gabyucl
zuly

21 Ian 2008, 14:46

B18YLN scrie:
imi pare si mie rau k nu am stat la poze.....dar de acum inainte o sa va fiu alaturi...e bine?? nu am stat k nu stiam ce se intampla...oricum ma bucur k sunt alaturi de voi pt k sunt o mare iubitoare de leon si nici acum nu imi vine sa cred ca il am pe al meu 8)

super tare ca ai cumparat-o,super achizitie...asa vreau sa imi fac si eu masina ca a ta...cu kit de cupra pe el si cu jenti...simplu si frumos
sper ca la urmatoarele intalniri sa mai vii ca vin si eu leul meu alb :D :D :D
Seat Leon 1.9 TDI-under construction ;)

Nu lucrez in weekend, si nici in zilele care se termina in "i".

Flory
Albertina

21 Ian 2008, 15:06

foarte frumoase pozele voastre....
poate la urmatoarea intalnire vin si eu acolo .. k aici... nici o snsa..... :lol:
Orice solutie genereaza noi probleme.

dani.wpt

21 Ian 2008, 15:30

B18YLN scrie:

spre norocul tau ai aflat de ea... :wink:
Leon 1.8 20VT

nicos

21 Ian 2008, 16:05

galushca scrie:
Foarte frumos...Creste repede familia. Foarte simpatic piticu` sa`ti creasca mare si sanatos domnule Nicos...si sa devina posesor de Seat :D

Multam fain ! garantat are sa aiba un Seat ! Important e ca se lauda la toata
familia unde a fost el sambata! :lol:

Seatul meu e cumparat de la Cluj ( Top car ) si mai are un frate negru ramas sa bata strazile din Cluj cart Zorilor!
seat leon 1.6 stylance !!
Rover 620SI automatic

Bogdan

21 Ian 2008, 16:19

Asa da...mai seamana a intalniri... La urmatoarea trebuie sa se stranga 20 de masini..sa vezi atunci ce vine politia..
Singura solutie e sa fie ignorati...
Octavia 3 Elegance, 2.0TDI, DSG, Black Pack
C4 Coupe '05
KartingClub | ClubC4 Romania | DS Spirit | MotorSportNews

Gabyucl
zuly

21 Ian 2008, 16:39

stai sa vezi la vara cati or sa vina :D :D :D :D
Seat Leon 1.9 TDI-under construction ;)

Nu lucrez in weekend, si nici in zilele care se termina in "i".

ace117
Membru Fondator

21 Ian 2008, 16:51

Foarte frumoasa intalnirea, incep sa se adune masinile.La prima intalnire neoficiala eram trei: Remus, Bogdan & myself si n-aveam loc de alte masini :)
Iar acum, parca e altceva! :D
La urmatoarea intalnire vreau sa ajung si eu! :wink:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

galushca

21 Ian 2008, 18:01

Cu siguranta am vazut Leon`ul...cam imi sar in ochii de un an jumate de cand sunt si eu posesoare de aninal dinasta...:D...cat despre intalnire...mi`ar surade si mie ideea...faceti ceva hocus pocus sa scapam de ceata si sunt acolo cat ai zice Seat Leon :lol:
Seat Leon 1.6 102cp

Din nou pe ecrane: www.timesquad.ro

blowwind

24 Ian 2008, 09:39

am vrut si yo sa vin dar m`am culcat la 6 dim...si n`am reusit sa ma trezesc la 12 :( next time :D
Imagine
Honda Accord 2.4 - VW Polo 1.2 - Subaru Forester 2.5XT
www.streetzone.ro
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8