Se apropie revizia de 3 ani/47000 (zic 3 ani ca nu am ajuns sa fac 15 000 de anul trecut) si m-am interesat pe la service-urile SEAT care ar fi preturile si ce ar presupune aceasta revizie, am dat mail catre Alto si Metrotehnica, ca o paranteza baietii de la ALTO au raspuns foarte repede si detaliat prezentand si ofertele pe care le au, fata de cei de la Metrotehnica care au fost un pic mai expeditivi, in principiu ar trebui schimbat Uleiul(normal
), filtru ulei, filtru polen, filtrul de aer mi s-a spus ca se schimba doar in acord cu propietarul, si imi recomanda si schimbare filtrului de benzina desi in mod normal se schimba la 60000 dar datorita benzinei proaste recomanda schimbarea, ca idee costurile ar fi :
Pachet schimb ulei CASTROL (recomandat) + filtru ulei + filtru polen = 369 RON (include cele de mai sus + inlocuirea filtrului de polen).
Filtru aer 84.80 RON (manopera 26.18 RON)
Filtru benzina 121.79 RON (manopera 52.36 RON)
Pretul manoperei la revizie variaza intre 196 RON si 248 RON in functie filtrele care se inlocuiesc (ultima fiind revizia cu schimbul tuturor filtrelor - ulei, polen, aer, benzina)
Eu as vrea sa-mi cumpar singur toate filtrele ca sigur se gasesc la pret mai bun, dar as vrea sa-mi dati niste sfaturi asupra a ce marci de filtre ar trebui sa ma opresc(Bosch,mann-filter,purflux,clean-filter) sau daca aveti idee ce marci sunt cele originale de la SEAT, si a doua rugaminte ar fi : cum aflu codurile pentru toate filtrele sa nu iau ceva ce nu se potriveste
Multumesc si raman dator