Salut!
Ieri am facut revizia la MOLDOTRANS IASI la un Leon 1P, BXW, 1.4 Otto aspirat, 36.000 km din 2008:
- ulei 5W-40 Mobil, de la butoi, cel mai probabil norma VW 502 (trage mai greu acum cu motorul rece decat cu "vechiul" CASTROL 5W-30, dar cu motorul cald pare sa traga la fel); am solicitat initial un alt tip de ulei (vroiam CASTROL SLX sau macar Mobil 1 cu norma VW 504, nu Mobilul "default" pe care mi l-au oferit ei), dar nu mi s-a parut sa fie loc de "negociere"; mi s-a raspuns ca este uleiul recomandat pt. motorul meu si ca 12 luni nu voi avea probleme;
- filtru ulei (nu stiu marca);
- filtru aer motor (nu stiu marca);
- filtru aer habitaclu (nu stiu marca);
- verificari suplimentare, functie de caz (probabil ca nu a fost nevoie de antigel, lichid frana sau altceva, pt. ca pe factura nu am regasit nimic).
Cost total: 332,00 lei (m-asteptasem sa fie macar 450 lei, fiind reprezentanta, dar probabil ca m-am inselat).
Le mai solicitasem si o reglare a timoneriei pt. treptele marche-arriere, I si III, cat si o verificare a sistemului de aprindere (parca tremura uneori masina in jurul a 1.000 rpm), dar mi s-a raspuns ca au verificat si li se pare totul perfect, deci nu mi-au luat banuti. Am sa ma mai duc probabil inca odata la ei sa mai insist, macar cu timoneria, ca o cam simt ca parca agata putin in tr. I.
Multi km fara probleme,
Raul.