Cum am scris mai sus, fiecare cu piticii proprii...
Motivele mele sunt urmatoarele:
- Masina este condusa cam 70% din timp in stil "sportiv", mapa este "ajustata" nitel, uleiul isi schimba temperatura foarte brusc si se incalzeste peste valorile de utilizare normala.
- Conduc frecvent distante scurte si destul de mult prin oras, iarasi consider ca nu este un factor care avantajeaza pastrarea uleiului in conditii optime.
- Ai vazut vreodata cum arata un ulei pe care il dai jos la 20k? Eu nu si nici nu imi doresc
, pentru ca am vazut in schimb cum arata la 15k si nu mi-a placut culoarea neagra si consistenta pe care a avut-o. Masina mea e diesel si uleiul se face negru muuuult mai repede fata de un motor pe benzina si nu-mi convine sa arate asa...
- Daca cumperi un produs dintr-un magazin si scrie pe acel produs ca are garantie 10 ani, asta inseamna ca timp de 10 ani nu exista nici o sansa sa aibe vreun defect? Din cate am mai vazut pe bidoanele de ulei, formularea este "pana la x km" si nu "minim pana la x km"
- Imi iubesc masina foarte mult si analogic vorbind, cum cumperi la iubita flori si sau cadouri ca sa o rasfeti, la fel cumperi si la masina ulei, o speli, etc...