-1.Castrol
-2.Repsol
-3.Motul.
Vreau raspuns pentru ca in putin timp trebuie sa fac schimbul.

olyndor scrie:sper ca glumesti, bargahl e o marca americana ce produce uleiuri de motor inca din anii 60, si stiu sigur ca e singurul producator de ulei ce au reusit sa puna in aplicare o "inventie" a unui om de stiinta din ani 60, comprimand 3 atomi intr-o molecula, astfel stratul protectiv de ulei este format din molecule care contin atomi functionand ca un rulment, care se numeste fullerne c60, au contracte cu 80 de tari din toata lumea, mai putin in romania.
am mers sa cumpar 4 lt de ulei cu norma 505.01, preferabil castrol, nu au avut, vreau sa imi bage pe gat elf sau petronas, ca ar fi cel mai bun, dar a zis ca daca vrei ceva special baga bardahl 5w40, dar costa 20-25 euro litru. eu am gasit pe italiaricambi.it cu reducere de la 25 e la 11 euro si aveam putine dubii avand in vedere pretul cu mult sub piata
eu spun doar ce am auzit de la cativa mecanici buni cred eu si ca: daca iti papa ulei, baga bardahl ca nu o sa mai pape, motorul nu o sa aibe aproape deloc uzura(de acum inainte) o sa creasca performantele considerabil si o sa scada consumul cu pana la 10-15% si mai multe chestii numai de lauda, daca mintea sau nu, nu am cum sa stiu dar ideea e ca ei nu aveau in vanzare acest tip de ulei, asa ca nu avea nici un interes sa ii faca reclama, si nici nu era ulei national, este american, cu atat mai putin sa ii faca reclama