DjAlcohol scrie:Multumesc Puffy pt. poze , si mersi baieti pt urari...maine ma duc la service, am aflat ca masina inca nu a fost dusa la vopsit, fapt pentru care sunt cam suparat pentru ca masina a stat efectiv degeaba o saptamana si cateva zile. Oricum abea astept sa se termine odata nebunia asta cu exteriorul dupa care voi monta o suspensie hidraulica de la Airride si pe urma sa vad ce pot face si la motor
DjAlcohol scrie:Da stiu...singura chestie care trebui sa o discut cu rabanne inainte de soft e chestia ca am filtrul ala de particule (DPF) si am vazut pe o gramada de forumuri din afara ca se infunda in draci daca softul nu e bine facut, iar eu deja am avut probleme cu el si nu costa "decat" ~60 mil iar garantia nu-l acopera
b_13_wrc scrie:Daca nu este unu mic intr-o parte sarputea sa fie unu mare si subtzire intre radiatoru de clima si cel de apa.
DjAlcohol scrie:b_13_wrc scrie:Daca nu este unu mic intr-o parte sarputea sa fie unu mare si subtzire intre radiatoru de clima si cel de apa.
Da acolo e..intre radiatoare, tu ai avut probleme cu intercoolerul? Mi-a zis czr-ul ca la tt a avut probleme si nu ii mai baga aer cald sau rece nu mai tin minte exact