M-am gandit mai bine si am zis ca nu se merita sa fac cu autocolant , vreau sa il vopsesc negru, daca tot fac o treaba macar sa fie ceva bine facut, are cineva idee cam la cat m-ar ajunge , ms
Revin si eu dupa mult timp cu un update , am renuntat la vopsirea plafonului , cred ca da destul de bine asa fara sa mai dau 8 mil cat cereau la seat la service, am vopsit oglinzile negre, am schimbat folia de pe geamurile din fata am pus LUmar 80%,parca regret ca nu am pus ceva mai inchis , si urmeaza bara fata/spate de FR saptamana viitoare , bineinteles o sa urmeze si cateva poze cu modificarea asta .
Update : Jante vopsite negru mat + kit xenon si am schimbat si becurile de pozitie. Urmeaza evacuare + spoilere de FR(ink nu am reusit sa rezolv ) , ramand dator cu pozele insa m-am gandit ca e mai bine la sfarsit dupa ce este gata tot .
Doar poza asta o am , promit sa revin maine cu ceva mai clar ,dar sa stii ca in realitate dau mai bine decat in poze jantele acum depinde si ce culoare ai tu masina.
Sunt foarte simplu de vopsit, scoti roata de la masina, speli bine janta , dupa ce se usuca o freci bine cu smirghel , iarasi o stergi,acoperi cauciucul de langa janta cu o folie ceva, si aplici cateva straturi de vopsea , negru mat in cazul meu. Iar in legatura cu numarul intr-o parte crede-ma in realitate da mult mai bine decat in poza, altfel nici nu ma complicam.
Doar poza asta o am , promit sa revin maine cu ceva mai clar ,dar sa stii ca in realitate dau mai bine decat in poze jantele acum depinde si ce culoare ai tu masina.