Zile de nastere Felicitari : shpeedy (30), CAR ZONE (27), Addicted (27), Ska_b (27), livache'87 (23) La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! La multi ani livache'87!
saru'mana si scuze de intarziere. abea acum am reusit sa ma relax umpic, am avut o zi f incarcata. din partea mea toata lumea ar treb sa fie fericita si "sanatuoasa" dupa cum ar spune unii ca gasim noi cine sa le faca si pe restul
LA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!
sanatate si tot ce iti doresti.
bafta maxima si km fara probleme
Viaţa e scurtă,încalcă regulile,iartă repede,sărută încet,iubeşte cu adevărat,râzi din toată inima şi niciodată nu regreta ceva ce te-a făcut să zâmbeşti!
CUPRA LEON 2022 1.5 eTSI - B 293 EGO SEAT Leon 5F FR 2018 1.8 TSI - B 293 MIC EX - SEAT Leon 1P FR 2008 2.0 TDI EX - SEAT Leon 5F 2013 1.6 TDI - IF 16 EGO EX - SEAT Leon 1M 2003 1.8 20V - IL 03 BDA EX - VOLKSWAGEN Passat B6 2006 1.9 TDI - B 48 MMT
LA MULTI ANI campionule! tot ce iti doresti sa ai parte si sa te bucuri in fiecare secunda de familie si toti care te iubesc
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4