Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24

Testosul
Subiect Autor

Re: Leon CUP RAcing by Testosul

13 Mai 2009, 21:23

LIFEPHORM scrie:
Cu stergatorul vezi ca ala de la Polo 9N am impresia ca merge perfect pe marimea lunetei, trebuie doar sa mai tai putin din plasticul care vine peste surubul de fixare. Ma interesez si te anunt exact daca vrei... ;)

Multumesc frumos...astept info.

Cosmin
Admin

14 Mai 2009, 08:19

Se nimereste perfect stergatorul de la G5, Polo, noua Fabia etc. Si cum zicea Lifephorm, trebuie plilit putin din capacul de la baza. Sterge mult mai bine si arata mai bine.

Uite si o poza (e de pe o altea, dar ca sa-ti faci o idee). Nu e cel mai edificator unghi, dar merge. Toata treaba e pe undeva pe la 120 de lei (brat, lama aerotwin, capac)

Imagine
Imagine

MKM Autotechnik - Service auto multibrand Click pt. Detalii si imagini

DIY Info Leon 1P / Altea 5P Click pt. Detalii si imagini

Testosul
Subiect Autor

14 Mai 2009, 12:30

ghita_celofan scrie:
Se nimereste perfect stergatorul de la G5, Polo, noua Fabia etc. Si cum zicea Lifephorm, trebuie plilit putin din capacul de la baza. Sterge mult mai bine si arata mai bine.

Uite si o poza (e de pe o altea, dar ca sa-ti faci o idee). Nu e cel mai edificator unghi, dar merge. Toata treaba e pe undeva pe la 120 de lei (brat, lama aerotwin, capac)

Imagine

Multumesc frumos Cosmin, acum insa mintea imi sta la elucidarea misterului cu pocnetele pe care le scot arcurile mele cele noi la bracarea volanului....deja s-au incercat o gramada de metode de rezolvare si tot asa "frumos" fac. :(

Nicky

14 Mai 2009, 12:41

Poate sa fie de la rotile cele noi? Poate sa incerci cu alea OEM si fara distantiere, habar nu am. Ideea e ca nu vad de ce sa pocneasca, ca nu se misca nimic. Si nu cred ca le-ar fi lasat mecanicii nestranse, ca aia sunt mecanici de top ;)
Tin minte ca ai avut probleme cu bracarea si etrierii cu rotile cele noi, de-aia ma gandeam ca poate or fi jantele nu stiu cum. Iti tinem pumnii! Incerc sa aflu si eu ceva diseara de pe SCN, sa vad daca a mai patit cineva d-astea cu accesorii similare.

Testosul
Subiect Autor

14 Mai 2009, 14:43

Nicky scrie:
Poate sa fie de la rotile cele noi? Poate sa incerci cu alea OEM si fara distantiere, habar nu am. Ideea e ca nu vad de ce sa pocneasca, ca nu se misca nimic. Si nu cred ca le-ar fi lasat mecanicii nestranse, ca aia sunt mecanici de top ;)
Tin minte ca ai avut probleme cu bracarea si etrierii cu rotile cele noi, de-aia ma gandeam ca poate or fi jantele nu stiu cum. Iti tinem pumnii! Incerc sa aflu si eu ceva diseara de pe SCN, sa vad daca a mai patit cineva d-astea cu accesorii similare.

Singura problema legata de jantele noi ar fi sa frece undeva pe interior, lucru care se intampla cu etrierul inainte sa pun distantierele...insa asta a fost deja verificata si se pare ca nu ating nicaieri...deja eu m-am debusolat complet...

Nicky

14 Mai 2009, 15:10

Nu mai stiu unde am citit (si nu stiu nici daca e adevarat), dar ET foarte mic s-ar parea ca solicita caseta de directie si toate parghiile implicate. Cu cat e roata mai in exterior, cu atat bracarea stanga-dreapta tinde sa miste masina inainte-inapoi-stanga-dreapta (cativa cm, nu multi). Daca ai avea roata cu 20cm mai in exterior, ar fi foarte vizibil aspectul asta. Eu cred ca sunetul vine de la amortizoare (locul unde se rotesc ele, sub clopot). Mai toate masinile sport pocnesc atunci cand brachezi si ai piciorul pe frana (si a mea face asa si GTI etc.). Sa incerci si fara frana, atunci nu ar mai trebui sa pocneasca. Dar, repet, arcurile nu cred sa aiba ceva de-a face cu zgomotele alea, decat daca prind pe undeva. M-am debusolat si eu...dar mai studiem! :drunken:

Testosul
Subiect Autor

14 Mai 2009, 15:22

Nicky scrie:
Nu mai stiu unde am citit (si nu stiu nici daca e adevarat), dar ET foarte mic s-ar parea ca solicita caseta de directie si toate parghiile implicate. Cu cat e roata mai in exterior, cu atat bracarea stanga-dreapta tinde sa miste masina inainte-inapoi-stanga-dreapta (cativa cm, nu multi). Daca ai avea roata cu 20cm mai in exterior, ar fi foarte vizibil aspectul asta. Eu cred ca sunetul vine de la amortizoare (locul unde se rotesc ele, sub clopot). Mai toate masinile sport pocnesc atunci cand brachezi si ai piciorul pe frana (si a mea face asa si GTI etc.). Sa incerci si fara frana, atunci nu ar mai trebui sa pocneasca. Dar, repet, arcurile nu cred sa aiba ceva de-a face cu zgomotele alea, decat daca prind pe undeva. M-am debusolat si eu...dar mai studiem! :drunken:

Iti dai seama ca bracarea despre care vorbesc se face ori pe loc, bineinteles fara picior pe frana, ori la viteza foarte, foarte mica (2-3km/h)

Testosul
Subiect Autor

14 Mai 2009, 18:55

Cea mai curioasa treaba este ca atunci cand arcurile sunt ude (de exemplu dupa ce spal masina), nu se mai aude nimic...ceata devine din ce in ce mai deasa.

mihaiu
seattm

14 Mai 2009, 19:06

şi la mine pe aude, mai ales când virez cu ambreiajul călcat la jumate. Maşina mea a intrat azi a 6ea oară în service, cred că cu condus-o unui mecanicii noştri, inclusiv şeful de atelier, şi degeaba... Nici la mine nu face un tot timpul, eu am început să o simt în ambreiaj, nu ştiu ce să mai zic...

Testosul
Subiect Autor

14 Mai 2009, 19:16

mihaiu scrie:
şi la mine pe aude, mai ales când virez cu ambreiajul călcat la jumate. Maşina mea a intrat azi a 6ea oară în service, cred că cu condus-o unui mecanicii noştri, inclusiv şeful de atelier, şi degeaba... Nici la mine nu face un tot timpul, eu am început să o simt în ambreiaj, nu ştiu ce să mai zic...

La mine face doar cand stau pe loc sau am viteza foarte, foarte mica si invart de volan. Eu sunt sigur ca este din arcuri.Culmea este ca avem marc diferite de arcuri eu si cu tine si totusi se aud aceste zgomote, iar alti colegi care si-au montat spun ca nu se aude absolut nimic.

LIFEPHORM

14 Mai 2009, 19:19

Ia de-aici!
Bratul stergatorului: cod 6Q6 955 707 C - de Polo 9N3 (60 RON)
Lama stergatorului: cod 6Q6 955 425 A - de Polo 9N3 (35 RON)
Capacel exterior: 6Q6 955 435 B - de Polo 9N3 (8 RON)
2007 Seat Leon FR 2.0 TFSI - 290 CP - Powertech Stage 2+
2015 Audi A6 Avant C7.5 2.0TDI 190 CP, S-Line
1991 VW Scirocco MK2 GT-II 1.8 8V Black Brilliant Metallic
2018 VW Golf 7.5R 2.0TSI 310 CP 4door Indium Grey

Testosul
Subiect Autor

14 Mai 2009, 19:47

LIFEPHORM scrie:
Ia de-aici!
Bratul stergatorului: cod 6Q6 955 707 C - de Polo 9N3 (60 RON)
Lama stergatorului: cod 6Q6 955 425 A - de Polo 9N3 (35 RON)
Capacel exterior: 6Q6 955 435 B - de Polo 9N3 (8 RON)

Foarte tare pret...tre sa bag o comanda la Bamse.
Multumesc frumos Marian

Nicky

15 Mai 2009, 13:52

Cea mai tampita si mai rudimentara solutie ar cea cu vaselina, multa-multa vaselina la baza si la partea superioara a arcurilor. Se pare ca apa are acelasi efect, dar apa se evapora. Si vaselina aduna tot praful, iarasi rau.

Testosul
Subiect Autor

15 Mai 2009, 14:28

Nicky scrie:
Cea mai tampita si mai rudimentara solutie ar cea cu vaselina, multa-multa vaselina la baza si la partea superioara a arcurilor. Se pare ca apa are acelasi efect, dar apa se evapora. Si vaselina aduna tot praful, iarasi rau.

Mda, e o solutie, insa cam de pe vremea omului de Neanderthal.

sfigmo

17 Mai 2009, 10:49

Nicky scrie:

si cand sunt 120 de grade afara, numa bine se face si ungerea discurilor de frana cu vaselina...asta asa ca sa fie de efect...sa scoti fum din roti in mers :D :D :D :D
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 24