nickydobreanu scrie:Cum e cu ETul asta nou?
Tu vrei sa o mai cobori? 20mm nu pare mult, cred ca nu o sa ai probleme. Si mai ales cu arcuri sport, nici atat.
Citeam ieri pe SCN ca un tip si-a comandat ET40 si era disperat ca ii freaca
Dar tu ai ajuns la ET30 pe spate si nu ai probleme (chiar cu 8J). Cred ca e ok diferenta spate - fata, poate mai ajuta la subvirare.
La mine fata crea probleme in momentul in care roteam de volan cat de putin....acum cu distantiere de 5mm pe fata, nu mai am nici o problema la virari si mai exista si spatiu pentru ventilare.
Pe spate le-am pus pe cele de 10mm ca sa arate cat de cat simetric dupa ce le-am pus pe cele de pe fata. Pare ca sta mai bine pe viraje, nu mai pleaca spatele asa usor cum se intampla pana acum. Si da, nu sunt probleme pentru ca inca nu iese roata de sub aripa. In fata e fix pe fix.
In ce priveste arcurile, de aceea vreau sa-mi iau doar de -20 si nu -30, pentru ca mi-e putin frica sa nu imi atinga fata....pe de alta parte colegul Bogdan aka Demon Malefic si-a pus Eibach de -30mm si nu i-a coborat masina pe cat am fi crezut cu totii...chiar ne-am mirat putin cand am vazut....nu stiu ce sa zic...
Mi se pare ca se misca sensibil mai greu volanul, insa nu imi fac o problema din asta.