Arata foarte bine!
Bravos!

Testosul scrie:Alte cateva poze facute dupa dus cu noii adidasi...din pacate cu telefonul
Enjoy!
mihaidd scrie:Testosul scrie:Alte cateva poze facute dupa dus cu noii adidasi...din pacate cu telefonul
Enjoy!
Foarte frumoasa spalatorie![]()
Si jantele arata ok ...
ghita_celofan scrie:E de mare efect dunga aia rosie, mai ales ca si masina e rosie. Super tare! Sa le stapanesti sanatos!
Ce ET au?
TIBI_84 scrie:jantele se potrivesc de minune...arata brici
cu cele originale ce ai facut?
Xel'Naga scrie:sa le stapanesti sanatos JANTELE si sa ai grija la bordurisau gropane !!![]()
te felicit si pentru BUZA din fata este ok !!
bertzi43 scrie:moamaa super tari jantele
Testosul scrie:Update 28.03.09
Astazi, din considerente pur tehnice, masina a primit doua seturi de distantiere si anume 5mm pe fata si 10 mm pe spate; ma gandeam de ceva timp la ele insa nu erau in planurile mele pe termen scurt...but anyway...
nickydobreanu scrie:Testosul scrie:Update 28.03.09
Astazi, din considerente pur tehnice, masina a primit doua seturi de distantiere si anume 5mm pe fata si 10 mm pe spate; ma gandeam de ceva timp la ele insa nu erau in planurile mele pe termen scurt...but anyway...
Asta inseamna ET35 rotile din fata si ET30 rotile din spate? Cum se comporta masina, nu sunt prea iesite? Eu inca sunt in dileme ce ET sa comandAstept poze, sigur e si mai fioroasa decat o stiam