Testosul scrie:Un mic update: masina se afla in service la un mic control medical de rutina si daca tot a ajuns la doctor, astazi va capata si o grila de Cupra Black Style...poze deseara cand iau masina sau pe maine...cu ocazia asta, grila originala cromata va fi de vanzare in curand (bonus "S-ul" de la emblema negru).![]()
....and more to come...
Testosul scrie:Testosul scrie:Un mic update: masina se afla in service la un mic control medical de rutina si daca tot a ajuns la doctor, astazi va capata si o grila de Cupra Black Style...poze deseara cand iau masina sau pe maine...cu ocazia asta, grila originala cromata va fi de vanzare in curand (bonus "S-ul" de la emblema negru).![]()
....and more to come...
Masina s-a intors de la controlul medical...pare ca e bine acum...sunt in teste sa vedem cum se comporta in urmatoarele zile...se pare ca sonda lambda facea ceva necazuri si ca atare s-a schimbat.
Ok, grila neagra avem, asteptam sa innegrim si S-ul de la grila...si in scurt timp (15-18 zile) vom mai avea un mic update...
...and more to come...
The teacher scrie:It seems that you are very determined ............
TIBI_84 scrie:sonda cu pricina se pare ca e o problema a grupului vag
am amici cu vw si au inlocuit in draci
am incercat sa-mi explic,dar n-am gasit un raspuns concret
ace117 scrie:The teacher scrie:It seems that you are very determined ............
Pai daca e Testos(ul)!
Trainelu scrie:Nu "adidasi" - pantofi sport!
Testosul scrie:Trainelu scrie:Nu "adidasi" - pantofi sport!
Thx, tocmai de aceea am pus ghilimele.
Testosul scrie:
The teacher scrie: