Bine ai venit Testosul!
Te astept de mult! Ne stim din vedere de la HotHatchMeeting (ne-am si salutat in trafic) si de pe vwforum, unde eu nu mai postez ca m-a enervat un moderator care se razbuna pe membri inscrisi pt toate frustrarile traite zi de zi in viata reala. Foarte frumoasa masina (e CUPRA ), multi km fara incidente si participari cat mai multe la intalniri!
Avem si sticker
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Frumos Specimen sa il stapanesti sanatos si fara evenimente
Leon 1.6 16v 105CP 2004 - IS 86 NSS -
Un vechi proverb german spune “Arată-mi-l pe cel care se mulţumeşte cu locul doi şi eu ţi-l voi arăta pe cel care pierde întotdeauna”.
Mersi mult de primire tuturor.
Ace117 stiu incidentul de pe vwforum, imi pare rau de ce ti s-a intimplat.
Nu stiu de ce se poarta moderatorii de acolo asa...nici nu prea ma intereseaza. :lol:
Am auzit de acest forum de la un coleg de munca care are C4 si te stie de pe celalalt forum.
Am ramas cu un gust amar...
Bine ai venit in democratie! Aici te poti exprima liber (in limita bunului simt ), suntem inca la inceput dar ne straduim sa recuperam.
Ceva modificari la masina? Sau pe viitor?
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
Modificari de ordin estetic inca nu m-am hotarit sa fac (imi place foarte mult cum arata stock si nici nu a aparut deocamdata ceva care sa ma dea pe spate).
Am facut pina acum 5000 de km cu ea, o sa mai astept putin si o sa-mi fac cel mai probabil Stage1 la soft (undeva la 375CP si 400Nm) si cred ca o sa ma opresc din cauza ca din punctul meu personal de vedere, mai mult nu o sa se poata fizic doar cu tractiune fata.
Da, aici ai dreptate , la mine cu 410 Nm cuplu trebuie sa am grija sa nu-i dau blana in a 2-a sau a 3-a ca rupe tare aderenta. Mai ales daca si virez putzin - merge tot inainte. Mi-ar placea un EVO X