E plina zona aia de spalatorii, eu stiu ca sunt 3 pe Str. Soltuzului (aia din care pleaca Turnatorilor). Super bun sfatul, la astia o sa ma duc si eu cand ma intorc. Putini spala intr-adevar masini, de asta m-am convins. Unii sunt doar cu spectacolul.
cred ca voi incerca si spalatoria de la PETROM V...unde o speli singur. Decat sa o zgarie altii...mai bine o spal personal. Nu stiu cat costa o fisasi cat dureaza...dar voi incerca
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
cred ca voi incerca si spalatoria de la PETROM V...unde o speli singur. Decat sa o zgarie altii...mai bine o spal personal. Nu stiu cat costa o fisasi cat dureaza...dar voi incerca
5 lei fisa, am un prieten care numai acolo isi spala masina.
Eu am ramas fidel la Carisma .. ieftin si foarte foarte bun.
1.4 with strong personality & Cupra looks... called Dulfy
Si eu am spalat azi la ei... 28 ron interior+exterior... au avut mare grija de masina mea si a iesit impecabila, atat interiorul cat si exteriorul ... a si cadou un braduletz din partea casei
Apropo Seat-uri sunt foarte apreciate acolo deoarece patronul este fost proprietar de Seat Leon FR
Eu am trecut vineri la pranz pe acolo, mai era o ibizuca blu acolo, spalat interior, exterior, ...ca de obicei. Ma bucur ca esti multumit de ei, Adi intradevar a avut un leu alb FR, mai este si acum poza lui in pliantele lor. Mai mult, au un minibar si o sala de asteptare unde ai acces la net, ori poti sa te uiti la tv, pana este gata masinuta.
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion
Pacat ca la vandut... din cate am inteles de la el avea anumite dificultati cu garda la sol la munte
Asta off-topic.
On-topic: Recomand tututor, pe departe una dintre cele mai bune spalatorii unde am fost pana acum. Care pe langa ca mi-au scos masina foarte frumoasa, Adrian(patronul) a avut personal grija de ea si mi-a dat cateva tips-uri despre cum sa am grija de vopseaua alba astfel incat sa arate cool
Propun sa facem spalatoria oficiala a ClubSeat acolo sa venim cu toate masinile acolo odata pacat ca au doar 2 locuri de spalat masini...
In Bacau doar 2-3 sunt mai bune: 1.Pod Gheraiesti pe stanga (e plin tot timpu si fac treaba buna) 2.Piata DeGross(Zona Gheraiesti Aproape de Petrom) partea dreapta (fac treaba buna si e ieftin 20 de lei , interior+exterior+ceara=17lei) 3.Bariera de la Politie fac treaba buna da e ffff scump
Salutare....Sunt fericitul proprietar al unei spalatorii auto in zona Dr.Taberei...Pt cei ce locuitzi in zona va astept cu mare placere.....WWW.SPALATORIEAUTO.RO
am mutat eu aici discutia voastra deschisa aiurea ... sa ai parte de afacere ... te asteptam la intalniri. sticker poti face rost de la carbon system
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro