Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Attractive
Marius

29 Mai 2008, 08:51

Florin&David scrie:
In Constanta o spalatorie buna pe OBORULUI, la 5 spalari una gratuita, 22 ron interior - exterior spuma activa + ceara.
5 ron pentru suc si seminte.
Eu merg cam de 2 ori pe saptamana sau daca este necesar si mai des.

Eu cand ajung prin constanta mi se pare super buna si sunt client fidel la Malborachis... in spatele petromului din parcul tabacariei.
Nu mai stiu preturile... dar tot undeva pe acolo... interior exterior ceara. Sunt f multumit.
Seat Leon 1.9 TDI 1M <- VÂND -> http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?f=95&t=13822
POWERED BY ASPAD - 140 CP, 300NM
Imagine

Bamse
Moderator

29 Mai 2008, 09:44

pe undeva pe la targ la vitan...pana sa ajungi la intersectie....imediat dupa real, cum te duci spre targ....pe dr sunt 2 spalatorii.....
una e plina si ailalalta e mai goala.....aia plina se numeste CRIS, e non stop, int +ext undeva la 23 roni, da chiar se chinuie aia la masina pe care o spala....ca e dacie.....sau ca e vreo masina mai scumpa.......nu conteaza.....

va recomand spalatoria aia...
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

PapaGiorgio
D U D U

29 Mai 2008, 11:50

Eu in Ploiesti merg chiar langa mine, nu stiu cum se numesc baietii, ca locatie este chiar unde face tramvaiul stanga catre Sp.Judetean. Preturile sunt de cate 15 ron pentru exterior/interior, eu merg la ei de circa 3 ani si sunt multumit.
Seat Leon Reference, 1.4/85 CP, 2008, Galben, PH-78-RDC

TIBI

04 Iun 2008, 20:11

eu foarte rar o duc la spalatorie,din cauza unor idioti care nu-si dau jos inelele ori bratari ori ce mai poarta ei.am capatat la golf vreo 8-9 si sunt destul de adanci.se vad de la o posta,datorita culorii(indigo).
leonul nu o sa vada perii cat va fi condus de mine.
ambele le spal la curte.imi ia cei drept pt ambele 3 ore,dar stiu ca nu se va intampla nimic.plus ca mai imi face si placere.

Florin&David
JAF

15 Iun 2008, 15:44

Abe TIBI ce simandicos esti frate.
Pai baietii incearca sa iti spuna ca au ajuns si ei mai sus pe scara de valori.
Baga si tu 5 lei nu 1 lei la ei ca are 10 dej'te.
Sa vi tu la Cotanta sa vada baietii da la spalatoria de la Gorbaciov ce lanturi are.
Zici ca e Eminem si i se falfaie daca ii spui ca atinge masina si ii iei capu'.
Cica este atent la el ca nu este prima data cand spala la mana.
Tampiti.
In Constanta sub 20 ron nu prea se gaseste de spalat masina. 15 ron bun pret.
FIAT 500 - 1.4/100 CP, CT 74 REA
CUPRA R - 2.0/300+ CP, CT 50 DAB

razmih

15 Iun 2008, 18:14

Saptamana trecuta am facut un drum mai lung (1900km). Pe timpul caruia am acumulat foarte multe gaze pe botul masinii si pe marginea de sus a parbrizului. Mi-am spalat masina azi (singur), mi-a luat cam 45 de minute. Gazele nu au vrut sa se curete numai cu sampon, drept pentru care am trecut la solutia speciala pentru asa ceva (solutie pe baza de petrol). Am mai folosit aceasta solutie si a functionat perfect, atat la gaze cat si la stropii de bitum. Acum surpriza, am frecat jumatate de ora sa reusesc sa scap de urmele de gaze. Din ce or fi facute gazele astea nu stiu, dar bine adera.

Sunt curios, la spalatorie ar fi iesit numai cu spuma activa?

The teacher
Profesoru

15 Iun 2008, 18:34

razmih scrie:
Saptamana trecuta am facut un drum mai lung (1900km). Pe timpul caruia am acumulat foarte multe gaze pe botul masinii si pe marginea de sus a parbrizului. Mi-am spalat masina azi (singur), mi-a luat cam 45 de minute. Gazele nu au vrut sa se curete numai cu sampon, drept pentru care am trecut la solutia speciala pentru asa ceva (solutie pe baza de petrol). Am mai folosit aceasta solutie si a functionat perfect, atat la gaze cat si la stropii de bitum. Acum surpriza, am frecat jumatate de ora sa reusesc sa scap de urmele de gaze. Din ce or fi facute gazele astea nu stiu, dar bine adera.

Sunt curios, la spalatorie ar fi iesit numai cu spuma activa?

Conteaza mult dupa cat timp le speli, [pt. ca daca se usuca se ia mai greu , de aceea recomand dupa un drum la viteze mai mari , spalati masina , pt , ca daca se usuca se iau mult mai greu

bogy
K.I.D

22 Iun 2008, 22:36

cred ca daca aflati cat de des face dus masina mea am toate sansele sa ma luati la bataie pt neglijenta :D dar numa ca sa vad un exemplu de la revelion pana acum a fost spalata cam de 3 ori maxim 4 :D dintre care doar odata la o spalatorie :D in rest cand am avut timp cu jetul de apa :D dar partea buna e ca am numerele asa de murdare incat sansele sa imi vada cineva numerele sun fff mici :D
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI
If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed!
(ex)Motan | (ex)16 Valve

Florin&David
JAF

19 Iul 2008, 00:52

Bogy .. daca se vede sticker-ul este suficient ... :lol:

Nautilus

19 Iul 2008, 14:51

Evitati categoric:

- spalatoria (manuala, cu jet) de la OMV Calea Rahovei, langa Electromagnetica. Am avut un incident destul de pagubos cu un dobitoc care a bagat alte masini peste rand si cand i s-a atras atentia a facut scandal, amenintari etc... si de aici lucrurile si-au urmat cursul natural, reclamatii, discutii cu OMVul etc

- spalatoria automata de la Agip aflata peste drum de Electromagnetica, langa McDonalds. Magarul de spalator ii baga peste rand pe cei care ii dadeau bacsis in mod curent si facea scandal daca incerca cineva sa intre conform cu randul sau

De la incidentele respective n-am mai intrat niciodata in vreuna din cele 2 statii si nici nu intentionez s-o mai fac vreodata :)

~Nautilus

luci&dana
VIP

19 Iul 2008, 15:09

eu nu sunt din principiu de acord cu acele genuri de spalatorii (si aici nu fac exceptie nici OMV, Petrom...sau altele de prin tara cu nume mari)...am vazut masini zgariate urat de acele perii care trebuiesc schimbate mult mai des din cat o fac ei.
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4

bogy
K.I.D

19 Iul 2008, 16:23

Florin&David scrie:

mai intai trebuie sa fac rost de un sticker :D
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI
If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed!
(ex)Motan | (ex)16 Valve

Florin&David
JAF

24 Aug 2008, 13:11

bogy scrie:
Florin&David scrie:

mai intai trebuie sa fac rost de un sticker :D

Dat fiind faptul ca ai doar 13 ani :) si mai mult ca sigur esti cel mai tanar membru al clubului iti ofer cadou un sticker.
Da-mi un PM cu adresa completa si numele pe care pot trimite un plic postal.
Toate cele bune. :wink:

Testosul

05 Sep 2008, 15:28

luci_ct scrie:
eu nu sunt din principiu de acord cu acele genuri de spalatorii (si aici nu fac exceptie nici OMV, Petrom...sau altele de prin tara cu nume mari)...am vazut masini zgariate urat de acele perii care trebuiesc schimbate mult mai des din cat o fac ei.

Asa este, spalatoriile automate cu perii zgarie foarte tare tabla si te poti trezi ca iti zboara o oglinda, sau cum mi s-a intimplat mie acum cativa ani cand am fost la o astfel de spalatorie....imi zice omul de acolo:"-Va rog sa demontati antena de pe plafon ca v-o agata periile"

Cele manuale cu spuma activa, deci fara atingere sunt cele mai ok.....sa vedem cat vor mai dura insa cu noile reglementari de la UE.

eddy_wtx
LowRider

05 Sep 2008, 19:10

Testosul, asa e la toate spalatoriile cu perii rotative, tre sa dai antena jos, sa o desurubezi, ca n`are senzori sa detecteza antena ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7