Salut , sunt nou pe forum , m-am intalnit aseara cu Remus si am discutat despre sistemul audio ( promovez un anumit brand audio ) , omul a fost incantat , si pe deasupra am aflat dorintele lui de a avea angel eyes pe masina . Masina mea este un Nissan Primera , pe care sunt montate 4 cerculete angel eyes ( CCFL ) , Remus poate confirma calitatea lor , montajul lor pe interior etc . Tot eu sunt cel care i-am facut legatura cu baiatul care mi-a realizat lucrarea . Va pot spune urmatoarele : farurile nu se "sparg" ( ce am auzit de la Remus ) , se dezlipeste sticla de suportul de plastic , in interior se ataseaza cercurile , se lipesc ( astfel ca la trepidatii , gropi , denivelari etc sa nu se crape / sparga ) , apoi sticla se imbina la loc cu suportul din plastic , se pun clemele farului la loc , dupa care , pe marginea farului de unde a fost dezlipit , se da cu silicon , care previne aparitia condensului in far ( cand masina se spala sau ploua etc ) . Am sa atasez si eu poze cu masina mea , de indata ce reusesc sa imi fac cont pe site etc
Sper ca raspunsul meu sa va fie de folos si sa apelati cu incredere la serviciile omului si nu veti fi dezamagiti