catalinutzu scrie:gzhazh scrie:calinutzu sa stii ca ti-am vazut masina azi dimineata, dar nu am reusit sa opresc sa iti las un flyer cu club seat in geam, ca sa stii ca te-am reperat
vecine deci maine seara mergem amandoi la intalnire,ne vedem la 8-30 in statie le 85?
gzhazh scrie:catalinutzu scrie:gzhazh scrie:calinutzu sa stii ca ti-am vazut masina azi dimineata, dar nu am reusit sa opresc sa iti las un flyer cu club seat in geam, ca sa stii ca te-am reperat
vecine deci maine seara mergem amandoi la intalnire,ne vedem la 8-30 in statie le 85?
statia la 85 e aia fix vis-a-vis de cinema ? Adica la 30 de metrii de unde iti era parcata masina, nu ?
Jur ca niciodata nu m-am uitat la ce autobuse vin in statia aia, si nici nu le stiu pe alea din zona. Si cum parcam acolo ? Ma rog, daca aia e gasim noi o modalitate. Sunt cu un leon 1M gri, cu numere de BH si sticker de clubseat evident. Ramane pentru 8:30 acolo!
bodoa scrie:pai de la mine (tineretului)pana la tine nu e prea multplus ca in brancoveanu sta prietena si pe la ea stau destul de mult
Brancoveanu putin inspre City Mall. Ceva vecini?
ram84 scrie:Titan - Brancusi, langa Mega Image/Fourmi
mirceamircea scrie:ram84 scrie:Titan - Brancusi, langa Mega Image/Fourmi
S-ar parea ca suntem vecini, nu? Eu stau in blocul din spatele Mega Image Titan - poate ne gasim pe la cumparaturi