11 Apr 2008, 18:33
La dealerii Seat din Romania sunt disponibile listele de modele si de optionale, insa momentan fara preturi. In cateva saptamani o sa se poata configura.
Referitor la aspect, dupa cum s-a subliniat si in postturile de mai sus, parerile sun impartite. Personal cred ca Noua Ibiza , ca de altfel si celelalte modele Seat, intra in categoria" ori iti place la nebunie, ori deloc".
Mie sincer sa spun, per ansamblu imi place. Imi plac liniile exterioare ale caroseriei, chiar daca sunt mai dure, mai neslefuite, cred ca ii da un look mult mai agresiv masinii. In fond a fost desenata de Luc Donckerwolke, omul care a desenat Murcielago.
Imi place si plansa de bord cu iluminare alb-rosu, ca la Audi, imi place si forma consolei centrale, mi se pare ca are un aer retro. La fel si sistemul de climatizare, cred ca e desenat super bine. Am o mare dilema in ceea ce priveste sistemul audio. Din imagini pare foarte mic. Nu stiu ce se intampla daca iti comanzi sistem de navigatie, locul in care acesta poate fi instalat pare foarte mic. Sper ca o sa fie disponibil unul asemanator celor actuale (RNS 510), cu touch screen si hard disk de 30 G integrat, altfel si asta o sa fie un minus in opinia mea. Dar ma rog, astea deja sunt speculatii..
Ce nu imi place e forma gurilor de aerisire, care sunt exact ca cele de pe Logan. Un mare minus...As fi preferat forma actuala, cu rotite.
Per ansamblu, eu zic ca e ok. Forma destul de ciudata, iesita din tiparele clasei din care face parte, o sa intoarca multe capete pe strada. In primul an de la lansare cel putin...