razvane, am dat peste un meserias care a lucrat in germania la fabrica VW ani buni si stie ce face. daca te intereseaza, sa imi zici
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Salutare si bine v-am gasit. Desi sunt nou, ma incumet sa intreb: are cine un manual pentru Leon 1M 2003 1.6 16v 77kW in engleza sau franceza? Io il am al masinii dar e in germana si nu inteleg nimic. As avea nevoie si de un manual de reperatii daca se poate. Multumesc anticipat.
Salutare, Am si eu un Seat Leon 1M 1.6 16v si sunt interesat neaparat de un manual de reparatii....pe cel de intretinere il am in engleza... Pentru cine ma poate ajuta miii de multumiri....am mare nevoie...
Nu am gasit in posturile anterioare un manual pentru Seat Leon 1m tdi probabil nu mai merg linkurile,ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat.Poate il aveti si pentru radio -cd aura.