Deci azi am fost si am facut constatarea la Omniasig.... ce sa mai, oamenii adevarati profesionisti... m-au facut sa ma simt ca ultimul infractor... "Ca nu are cum sa te loveasca cineva cu spatele"... "ca ar vrea sa vada masina care m-a lovit"... "ca asta e gasita asa in parcare"... si tineti cont ca m-am dus cu RCA`ul si procesul verbal al celui care m-a lovit.... Nu mi-a venit sa cred... S-a mai linisitit cand i-am aratat polita mea de casco, si i-am explicat idiotului, ca puteam sa o fac oricand pe casco daca o gaseam lovita in parare... ma repet: UN IDIOT!!!!!
Binenteles ca ochiu lui de profesionist mi-a dat doar de vopsit bara... si cand i-am aratat ca e rupta a zis sa nu mai trag ca poate se rupe mai tare .... doamne ce idiot... sincer imi venea sa sterg bordura cu dintii lui.... Am incercat sa ii explic idiotului ca masina e luata in leasing, deci inca mai am de platit la ea, si ca nu vreau sa imi traga o spoiala si un lipici...
In fine,e un idiot constatatorul si a ramas ca daca zic baietii in service ca trebuie sa schimb bara, sa ii trimitem un e`mail....
Si da, daca reusesc sa o schimb, ii pun bara de CUPRA

Or sa urmeze cateva modificari in curand la masinuta... keep in touch