Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

STORM
Subiect Autor

Re: Seat Cordoba 2007

17 Mar 2010, 19:50

azi am fost sa montez subwooferul si boxele pe usile din spate ... totul a decurc normal cu toate ca tin sa mentionez pe viitor la cei care isi pun boxe in usile din spate ( model cordoba 6L, la ibiza nush cum e... ) sa nu isi faca probleme din cauza adancimii difuzorului ca ar lovi geamul in magnet!!! Am coborat geamul pana jos si nu ajunge la locsul unde vine difuzorul asa ca nu va trebuie distantieri!! maine revin cu poze, ca acum am ajuns ( 19:50 ) si e cam tarziu de poze..

BALTAZAR2003
Moderator

17 Mar 2010, 21:04

Intradevar nu ating dar...
Trebuiesc distantieri, daca difuzoarele sunt de 16,5cm, altfel nu se aseaza bine pe tabla. Cel putin la difuzoarele mai solid facute, cu magnet mare. Diametrul decupat in usa este mai mic decat conul difuzorului, aproape de buza de fixare, de aceea trebuiesc distantiere. :D
Poate au incaput cele folosite de tine, dar sony si jensen de ex. nu se aseaza bine.
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion

STORM
Subiect Autor

17 Mar 2010, 21:15

BALTAZAR2003 scrie:
Intradevar nu ating dar...
Trebuiesc distantieri, daca difuzoarele sunt de 16,5cm, altfel nu se aseaza bine pe tabla. Cel putin la difuzoarele mai solid facute, cu magnet mare. Diametrul decupat in usa este mai mic decat conul difuzorului, aproape de buza de fixare, de aceea trebuiesc distantiere. :D
Poate au incaput cele folosite de tine, dar sony si jensen de ex. nu se aseaza bine.

baltazar la usile din spate gaurile erau acoperite de un material gen burete, dreaq sa il ia nush cum sa ii zic.. era pus pe deasupra gaurii... l-am taiat cu cutterul sa destup gaura si a ramas material din ala pe margine. Am legat firele la difuzor, l-am bagat in usa apoi l-am prins cu 4 suruburi autofiletante si sanatate ( eu nu am facut nimic! electricianul a facut tot deci scuzati folosirea persoanei intai :D :D, dar mi-a fost mai usor la explicatie)

BALTAZAR2003
Moderator

17 Mar 2010, 21:40

La fel a fost si la mine, doar ca atunci cand am incercat sa asez difuzorul am constatat ca nu intra in gaura din cauza conului.
Si am folosit difuzoare de 16,5cm, ca nici eu nu am vrut sa folosesc inele, dar nu am putut fara...
:lol:
Asta este, fiecare model de difuzor are alta conicitate probabil.
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion

STORM
Subiect Autor

17 Mar 2010, 21:45

BALTAZAR2003 scrie:
La fel a fost si la mine, doar ca atunci cand am incercat sa asez difuzorul am constatat ca nu intra in gaura din cauza conului.
Si am folosit difuzoare de 16,5cm, ca nici eu nu am vrut sa folosesc inele, dar nu am putut fara...
:lol:
Asta este, fiecare model de difuzor are alta conicitate probabil.

eu am luat diffuri SAL WRC 16, scria pe ele 100w ( nici 25 nu cred ca au..) dar vreau sa zic ca tremura fata la usa si fara sa distorsioneze. Acum ma confrunt cu alta problema... din cauza la subwoofer tremura polita de sub luneta... este acelasi sunet care il fac numere de inmatriculare din cauza la woofer.. si maine vreau sa ii fac o aroganta/antifonare ceva sa numai zarnaie ca deja este enervant. Ceva idei baltazar ?

BALTAZAR2003
Moderator

17 Mar 2010, 22:05

Cauciuc siliconic? :shock: Eventual bucati de burete poliuretanic infipte intre polita si armaturile de tabla, cele din portbagaj?.
Doar cat sa il tina foarte putin tensoinat.

STORM
Subiect Autor

17 Mar 2010, 22:12

BALTAZAR2003 scrie:
Cauciuc siliconic? :shock: Eventual bucati de burete poliuretanic infipte intre polita si armaturile de tabla, cele din portbagaj?.
Doar cat sa il tina foarte putin tensoinat.

asa ma gandeam si eu sa bag niste burete ceva intre armaturile de tabla si polita... o sa ma duc maine pana la brico sa vad ce gasesc... ms de sfat

STORM
Subiect Autor

10 Mai 2010, 13:02

am reusit sa pun mana pe un difuzor de la BM Audio de 300w muzicali de 30 cm si m-am gandit sa il schimb pe ala de la subwoofer

Imagine Imagine Imagine Imagine