cum a zis si Cristi, la Racing Nick comandasem si eu BOV. Pana la urma l-am gasit pe la Iasi la cineva, am dat 270 Ron pe el, dar euro era mai jos. Ce sa zic, s-o fi facut 300 RON. De instalat merge usor, max 30 min, numai sa ai scule potrivite.
Testosul scrie:Cu toate ca acest subiect este foarte bogat in posturi, cat si articole foarte pertinente (multumim Profului), eu am ramas in ceata legat de BOV...inca nu mi-e clar: e ok sa punem, nu e ok, face doar fsssss sau intr-adevar un model este pentru sunet si unul mai stie sa faca si ceva util(ma refer la Pop Off Valve)?
Am mai citit si eu in diverse surse si unii spun ca e ok sa se monteze oricand, altii ca e ok sa se monteze dupa ce s-a resoftat masina, altii ca nu e ok deloc si altii ca e doar de fsssss.
Mi-as dori sa se faca putina lumina.
nickydobreanu scrie:grecutzu2005 scrie:eu am sunat la 2 magazine si mi-au zis exact aceiasi chestie ca trebuie soft.... de aia am intrebat daca puteti sa imi recomandati un magazin anume de unde si-a cumparat ca sa imi cumpar si eu. si ce efect are acel bov fara soft. adica face tot aceiasi smecherie? sunetul acela bestialsi tare?
cum a zis si Cristi, la Racing Nick comandasem si eu BOV. Pana la urma l-am gasit pe la Iasi la cineva, am dat 270 Ron pe el, dar euro era mai jos. Ce sa zic, s-o fi facut 300 RON. De instalat merge usor, max 30 min, numai sa ai scule potrivite.
badganaflee scrie:nah, care-i treaba se stie ceva in legatura cu BOV, pentru FR - uri diesel ?
ace117 scrie:Interesanta piesa, pacat ca nu e disponibil pana-n iunie...![]()
As incerca asa ceva.