Pai la banii astia mai bine pe original.Si eu sunt super multumit n-am avut niciodata probleme cu ea si are 4 ani si ceva.cam tot ce e aftermarket e china, pe golf am schimbat o varta.
La banii pe care vrei sa ii dai, oferta este foarte generoasa. Arunca un ochi aici:http://www.car-sound.ro/difuzoare-auto/sisteme Ca recomandare, ai putea sa mergi pe JBL, Infinity, MTX, Focal, Hertz, etc., etc. Sporuri!
Seat Cordoba 2006 1.4 16V 100CP Rosu Emocion
Magazin piese de schimb, consumabile si accesorii Service auto, lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si statie ITP
La banii astia poti cumpara un sistem de difuzoare foarte bun . Dar chestia e ca fara o amplificare decenta nu o sa scoti prea multe din boxe. Asa ca daca vrei sa fie amplificate de HU dai banii degeaba.
Salutare .. nu am mai postat demult timp nimic despre masina asa ca revin cu noutati si probleme
Datorita acestui simering am fost nevoit sa inlocui kitul de ambreiaj deoarece el a cedat si uleiul din cutie a ajuns in ambreiaj
Am fost la service , am desfacut , curatat cutia , comandat un nou kit de ambreiaj Valeo ( cel vechi avand doar 85 000 km ) am avut noroc ca nu a cedat si volanta Am inlocuit si distributia daca tot am ajuns la service
Am avut si un accident cu un caine negru , noaptea, cand eram in depasire ..n'am avut cum sa il evit si mi-a spart bara , proiectorul si grilele el nepatind nimic..
Tweetere MTX RTS19T 60W Subwoofer MTX 9512 1000 W ( la care am renuntat ca se dezmembra masina )
la difuzoare inca nu sunt hotarat ce sa pun .. pe spate inca le am pe cele magnat xtr care le-am legat pe amplificator ... ( daca a nimerit careva un sistem de boxe fata/spate care sa sune bine pe orice tip de muzica astept recomandari !!