Remus scrie:Ce imi place , primul post lauda la ALTO

)......ma intreb daca are legatura cu ultima discutie avuta cu domnu de la Alto !
Daca la mine te-ai referit sa sti ca nu are legatura cu nimeni, mi-am exprimat parerea , doar atat!
Nu inteleg de ce te amunzi? Daca mergi la ALTO si te dai in figuri si vorbesti ca un 'smecher de cartier'(cum am vazut ultima oara cand am fost la revizie) sau ai figuri de dorobanti(un pusti cordit (cu un leon )de juma de metru cocosat vai steaua lui si cu 50 kg mai avea un pic si se urca in capul mecanicului sa vada si el ce se intampla cu masina lui, pleaca pe luna sau nu

))sau replici: 'vezi ca acolo..., aveti grj la..., sa nu cumva sa..., va rog frumos sa ...

' normal ca mecanicul se enerveaza si incearca sa nu isi scoata in evidenta supararea, lasa omu sa-si faca treaba ca deaia e pus acolo!!) este normal sa rada lumea de tine

)!! Asta e valabil oriunde in Romania orice magazin, mall etc. Va credeti prea perfecti si unii isi cumpara masinii de peste 20 de mii de euro(toti banii pe care ii au) si cand ajung la service, Domne' daca se poate pe gratis si cat se poate de repede ....
Asa ca nu mai comentati anumite lucruri, persoane etc.. daca nu stiti sa va respectati

numai bine!