Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Bamse
Moderator

16 Aug 2008, 12:59

sa zici si mie cat te costa pufulete!
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

Puffy

16 Aug 2008, 13:06

Pai cand i-am intrebat, la telefon mi-au zis ca maxim 600 ron... vedem la fata locului :D

Bamse
Moderator

16 Aug 2008, 13:38

ok da cu toate filtrele schimate aer ulei combustibil polen
si ulei castrol!

Puffy

16 Aug 2008, 13:42

kristina scrie:
tocmai am aterizat de la revizie si va dezvalui urmatoarele:

Pret total 459 RON care include :

- ulei CASTROL SLX PRO.5W40 PROFESIONAL 4l
-filtru ulei BAH BKY BBZ BXW
-filtru praf
-bec Philips far
-manopera

Suma a rezultat cu minus 5% discount la materiale si 10% discount la manopera pt ca mi-a schimbat suportul la nr pe care scria Metrotehnica cu unul AltoSyncro(pt reclama) si sticker pt geam spate pe care a uitat sa il puna ;)

Dl. Barbato nu era, insa oamenii sunt de treaba, poti sta langa ei sa vezi ce fac, eu m-am dus sa ma uit pe dedesubt daca am lovit-o, altceva nu m-a interesat. Mi-a dat si uleiul care a ramas aprox un litru sa mai adaug eu a zis dupa vreo 7000 km asa si urmatoarea revizie e dupa 15 000 km.
M-am mai intalnit si cu o veche cunostinta din liceu - Doru Mazilu - Consilier Vanzari si posesor de Leon. Evident l-am invitat in ClubSeat :)

Va recomand acest service in concluzie.
Succes!

Uite ce i-a schimbat Kristinei.... si tot atat a costat... vdm luni ;)

Nu stiu sigur daca se schimba si filtrul de benzina la revizia asta...

Bamse
Moderator

16 Aug 2008, 13:52

deci, la prima revizie la noi asta se schimba...adik toate filtrele plus ulei.
poate de aia e o oarecare diferenta de pret.!

Puffy

16 Aug 2008, 13:54

Pai si crezi tu ca filtru de benzina e 400 ron, asta ca sa justifice diferenta... ca la voi mi-au cerut 1000ron...

luci&dana
VIP

16 Aug 2008, 14:02

pufulete...poate ai cupra si tu nu stii :D
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4

marian_iam
V.I.P.

17 Aug 2008, 18:17

poate ai leon... si nu ai aflat!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

Puffy

20 Aug 2008, 16:31

Gata, am facut revizia... A costat 480 ron. Nu mi-a schimbat filtrele de aer si polen, a zis ca nu e nevoie....
A schimbat doar uleiul si filtrul de ulei...
A durat cam 1:30 ore, a ridicat-o pe rampa, a facut o tura cu ea, si mi-a zis ca este super OK!!!!....

The teacher
Profesoru

20 Aug 2008, 16:45

Puffy scrie:
Gata, am facut revizia... A costat 480 ron. Nu mi-a schimbat filtrele de aer si polen, a zis ca nu e nevoie....
A schimbat doar uleiul si filtrul de ulei...
A durat cam 1:30 ore, a ridicat-o pe rampa, a facut o tura cu ea, si mi-a zis ca este super OK!!!!....

Mare greseala , cel putin la fitrul de aer , nu trebuie tinut mai mult de 5000, in conditiile nostre depraf din Buc

Puffy

20 Aug 2008, 16:52

Daca omu asa a zis, merg pe mana lui... am factura pe care scrie exact ce si cum a schimbat... Daca se intampla ceva, ma duc peste ei, oricand....
Oricum o sa o bag si la mine la service ca au omis sa imi de-a si mie o copie dupa scanarea cu VAG-COM`u si sa ii mai faca si baietii o verificare!

Testosul

21 Aug 2008, 08:03

Destul de ciudat faptul ca nu ti-au schimbat macar filtrul de aer, exact cum a spus si Cristi mai sus, la ce praf este la noi.....

Max

Pt Puffy

04 Noi 2008, 11:44

Daca mecanicul ti-a spus ca nu trebuie schimbat atunci poti sa stai linistit.
Sau preferai sa-ti schimbe filtrul doar de dragul incarcarii facturii tale de service.
Stiu ca se mai practica pe la alte service-uri.
Apreciaza onestitatea mecanicului.
Multumesc!

catalinutzu

Re: Alto Syncro Service Seat

13 Noi 2008, 23:16

salut.haideti sa va povestesc ce am patit la alto...ma duc sa imi fac o programarepentru a-mi schimba bara p spate fiind sparta,ma duc se uita la masina si ma programeaza peste o saptamana,bun pana aici,ma duc la data stabilita imi ia masina si o baga pe rampa,peste o juma de ora mio aduce exact cum le-am dato,si incepe sa imi explice ca ii mai trebuia nu stiu ce suport nu stiu ce cleme,dar deja ei au constatat asta cand mam dus prima oara,in fine...le-am zis sa se uite si la o oglinda pt ca mi se da peste cap si au cam stambat din nas(masina fiind in garantie,6000km parcursi)ca tre sa o bage pe calculator,ca sar putea sa fie nu stiu ce senzor,etc etc si se va uita cand imi va monta bara,si cu alte cuvinte m-au trimis acasa ca ma vor suna ei,si iata ca autrecut 4 zile si nici un semn din partea lor,intrebarea mea pt voi:oare asa tre procedat ca este prima oara cand ajung pe la ei
Imagine
1,4 16 valve 86 de magari in calduri :))

BALTAZAR2003
Moderator

Re: Alto Syncro Service Seat

13 Noi 2008, 23:59

Mari meseriasi, ma intreb cum angajeaza asemenea mecanici, pote sunt din cei care muncesc pe gratis.
Cum sa faci o constatare, iar cand vine clientul sa ii spui ca "mai trebuie cleme", la faza cu oglinda, tipic atitudine de carpaci de la cooperativa avantul prabusirii, este clar defecta si trebuia schimbata.
Cel mai bine fa o reclamatie pe e-mail direct in spania, nu cred ca o sa le placa in conditiile in care criza economica impune pastrarea si atragerea de noi clienti.
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15