Pana acum sunt supermultumit de Alto. Iata o mica recapitulare cu ce am facut la ei in service:
- revizie 30.000 + schimbare coloana directie in garantie. Masina era si inca mai este inmatriculata in Belgia si a fost cumparata tot de acolo. Deci, garantia internationala s-a aplicat fara nici un fel de probleme - foarte multumit
- revizie 105.000 - foarte multumit
- revizie 120.000 - foarte multumit
- montare praguri OEM Cupra/FR - foarte bine lucrat
- schimbat discuri, placute, arcuri, amortizoare, bucse posterioare bascula - foarte multumit
- incarcat freon de 2 ori - multumit, cred ca ar trebui cautata si cauza pierderii 550g intr-un an
- cumparat diverse piese - extrem de multumit de baietii de la piese, prompti si livrare rapida
- schimbat curea accesorii - foarte multumit
- schimbat kit distributie cu pompa de apa la 120.000km. Acum am 148.000km - foarte multumit
- schimbat lichid de frana - foarte multumit
- reglat faruri - foarte multumit
- rezolvat zgomot roata dreapta fata cauzat de o pietricica strecurata intre discul de frana si cititorul de ABS - foarte fericit ca am scapat de "musafiri"
Practic, am interactionat cu multi mecanici si consilieri de service din 2006 pana acum si-i prefer in continuare.
Pentru carcotasi: nu am rude la Alto, nu m-a impins nimeni sa postez acest feedback, nu ma plateste nimeni pentru asta. De fiecare data am platit acelasi tarif ca orice client (cu sau fara card de membru).
Bravo Alto