Am fost recent la ALTO pentru schimbul distributiei(curea,pompa de apa+curea ,intinzator,fulie alternator) la un Toledo pe care il am de 2 saptamani.
Dupa ce am citit toate posturile de aici referitoare la Alto,Metrotehnica si PBV pot spune ca balanta atarna catre Metrotehnica,insa dupa ce i-am sunat pe fiecare in parte si mi-au prezentat ofertele,cei de la Alto au avut de departe cel mai convenabil pret (diferenta de 500ron fata de Metro) motiv pentru care am si optat pentru ei.
Per total nu imi pare rau ca i-am ales :
-mecanicii aveau experienta, au lucrat curat,cu rabdare si mi-au mai rezolvat si cateva maruntisuri pe la masina care nu erau prevazute in lucrare;chiar au avut rabdare sa mai imi explice si cate ceva pe la motor avand in vedere ca nu sunt foarte priceput in mecanica

.Motorul se aude mult mai bine acum,nu mai are nici un huruit sau orice alt sunet nelalocul lui si pot spune ca trage mai bine masina.Am mers 50 de km de cand am scos-o din service si sunt extrem de incantat de cum se comporta

.
-baietii de la consultanta au fost foarte de treaba si in special dl Bogdan Tuinete care s-a ocupat de mine cat am fost pe acolo
-a fost si o parte neplacuta in toata afacerea si anume la final mi-a mai fost umflata factura fata de ce vorbisem initial,lucru de care pot spune ca ma asteptam ca doar suntem in Romania,tara unde toata lumea vrea sa te faca de bani incepand cu vanzatoarea de la paine si pana la gabori sau medici .Dupa ce le-am explicat ca nu toate costurile sunt justificate au mai taiat din ea dar tot am platit mai mult cu 100 de ron.Explicatiile pentru astia 100 ron au fost diverse dar am lasat-o asa