Dragilor...tocmai ce am rezolvat cateva probleme la Alto Syncro.Sunt foarte multumit de cum am petrecut ziua acolo.Deci sa incepem.Dupa aceasta iarna care a fost destul de grea zic eu au inceput problemele la masinuta,mai exact au cedat flansele la amortizoare fata.Am mers la Metrotehnica sa remediez problema(de la ei am luat masina si am facut si reviziile tot la ei)domnul Dobre imi spune ca flansele de la amortizoare sunt consumabile si trebuie sa platesc pt aceasta operatie mai exact 150 ron piesa pt ca imi schimba decat pe partea dreapta si 500 de ron manopera dar ca imi face reducere la 50%

...iti dai seama ce oferta de nerefuzat ,bineinteles ca ii spun ca o sa revin in momentul in care o sa fiu pe deplin hotarat.Scriu pe forum problema si primesc o recomandare de la Matrixu ( sarumana ,dau o bere cu prima ocazie,se stie

) sa incerc la Alto.
Sun la Alto acum exact o saptamana si fac programare pt azi,intreb daca se schimba flansele pe garantie si raspuns afirmativ.Azi la 08:30 ma prezint la Alto se constata ca intradevar asta e problema si imi schimba flansele pe ambele parti fara sa cer acest lucru.Mentionez ca am stat tot timpul langa mecanic el ma chemat ca nu prea indrazneam ma invatase lectia cei de la Metrotehnica sa stau pe afara

Nu vreau sa se inteleaga ca le fac reclama dar credeti-ma ca s-au comportat exemplar ,adevarul e ca eram cam speriat ce citisem pe forum despre Alto.Cu ocazia asta am facut si o curatare de tamburi spate plus reglat frana de mana testat cu Vas,schimbat bec frana stanga total 70 ron.Am numai cuvinte de lauda la adresa tipului de la programare si a mecanicului,nu dau nume dar daca e nevoie o fac ,deci daca se vrea se poate asa ca de acum incolo ca tot o sa iasa masina din garantie tot la Alto merg.In cazul in care nu aveti masina in garantie sa va schimbe flansele m-am interesat si costa in jur de 400 de ron toata combinatia.vezi topic
viewtopic.php?f=35&t=5945&p=169974#p169974PS Era si colegul nostru de forum Dragos parca ( Max ) la el la birou dar nu am vrut sa apelez la el ,am vrut sa vad daca e chiar asa cum citisem pe forum dar se pare ca ,cel putin pe mine m-au castigat de client.