Oricum dpdv al costului va recomand acest service. Deci pana acum o bila alba...urmeaza de evaluat serviciile

ace117 scrie:Si inchid un ochi pt tuning (la masinile in garantie)?![]()
bbm scrie:dar daca te apuci sa ti schimbi turbina sau mai stiu eu ce chip tuning iti faci cu presiune impinsa "blana" si se sparge turbina sau motorul, sa fim seriosi acum, nici eu sa fiu acolo nu mi as da garantie pt masina mea, corect?
ace117 scrie:Insa la Bv la DipMotors mi-au zis ca daca pun toba sport pierd garantia la motorMi se pare o aberatie si in concluzie am schimbat toba
kristina scrie:tocmai am aterizat de la revizie si va dezvalui urmatoarele:
Pret total 459 RON care include :
- ulei CASTROL SLX PRO.5W40 PROFESIONAL 4l
-filtru ulei BAH BKY BBZ BXW
-filtru praf
-bec Philips far
-manopera
Suma a rezultat cu minus 5% discount la materiale si 10% discount la manopera pt ca mi-a schimbat suportul la nr pe care scria Metrotehnica cu unul AltoSyncro(pt reclama) si sticker pt geam spate pe care a uitat sa il puna![]()
Dl. Barbato nu era, insa oamenii sunt de treaba, poti sta langa ei sa vezi ce fac, eu m-am dus sa ma uit pe dedesubt daca am lovit-o, altceva nu m-a interesat. Mi-a dat si uleiul care a ramas aprox un litru sa mai adaug eu a zis dupa vreo 7000 km asa si urmatoarea revizie e dupa 15 000 km.
M-am mai intalnit si cu o veche cunostinta din liceu - Doru Mazilu - Consilier Vanzari si posesor de Leon. Evident l-am invitat in ClubSeat
Va recomand acest service in concluzie.
Succes!