mda...uite ca am gasit un pic de timp ca sa va spun ce am "patit" la service cu masina.
Initial m-am dus in service pentru a se schimba parbrizul (spart i doua locuri de pietre pe A1

)pe CASCO.Insa fiindca tot se apropia revizia de 2 ani si masina trebuia sa stea la ei i-am rugat sa faca si revizia plus niste verificari:
-vibratie in schimbator in trapta a 4-a( am mai discutat pe forum)
-rugat sa vada de ce nu merge semnalizatorul de pe aripa stanga si sa remedieze(credeam ca este becul ars)
-scartaiala a geamului dreapta fata la inchidere+ remediere(doar masina mai avea vreo 2 saptamani de garantie
Dupa ce ne-au sunat (la 24 h dupa ce am lasat-o la ei) ne-am dus sa ridicam masina unde am constatat urmatoarele:
-parbrizul montat zic eu ok (nu ploua in masina)

dar felul neingrijit in care au lucrat m-a enervat(murdarie pe montantii din fata plus franjurarea tapiseriei de pe tavan la imbinarea cu plafonul masinii)
-semnalizatorul nereparat
-la vibratie nici nu s-au uitat
-ce sa mai vb de geam
-zic ei...revizia gata
Cand am intrebat de ce nu s-au remediat defectiunile( cu plata binenteles ) toata lumea a dat din umeri. Cand au vazut ca nu-i lasam in pace au pus masina pe o rampa si au rugat un mecanic sa se uite la semnalizator( remediat-un contact imperfect-durata 10 min).
Cand le-am spus ca nu suntem multumiti ni s-a intins o foaie de hartie : " Faceti o plangere scrisa si o lasati la noi"
Fiindca am venit cam pe la sfarsitul programului toata lumea a "intins-o englezeste" cu toate ca eu ceream niste raspunsuri.
Ca sa nu mai zic ca ne presa pur si simplu tipul cu inlocuirea parbrizului sa-i semnam ca el nu mai sta nici un minut peste program.
concluzii:
- niste nesimtiti pe banii mei
- cine mai lasa masina si pleaca ....pierde.asa ca (tot s-a vorbit ) mai bine stai pe capul lor...ca nu au dreptul sa se enerveze pe banii mei
-urmatoarea revizie la un alt service
- ma rog la Dumnezeu macar sa-mi fi inlocuit uleiul si toate celelate de pe facura
Cine spune ca am ceva cu ei ii voi raspunde ca m-am adresat la Alto datorita bunei impresii pe care o aveam in trecut.