The teacher scrie: am o relatie f buna cu toata lumea de pe acolo, trebuie insa sa va reamintesc ca nu peste tot unde te duci trebuie sa fii arogant si ingamfat , pt ca tot asa o sa fii tratat , asa ca ....................................ce a spus omul mai sus este parerea lui de cum a fost tratat , daca as incepe eu sa-i laud ..................

.PS nu toata lumea vrea moca , gratis , degeaba , mai sunt oameni care stiu sa aprecieze munca ...!
Se pare ca nu prea stiu cum se procedeaza atunci cand apelezi la un service

. La Alto i-am cunoscut doar pe cei 2 consilieri Adrian Ailioai si Adrian Baciu, iar ultima experienta (vopsitul masinii, cum am precizat intr-un post anterior) ma face sa cred ca ar fi trebuit sa "bag in seama" si pe alt cineva sau, poate mai mult, pe consilierul service.
Banuiesc ca fiecare dintre cei ce apeleaza la service achita, la final, contravaloarea facturii.... exista vreo modalitate de a primi "moca, gratis, degeaba"? sau se merge pe principiul ca pe langa plata facturii sa dai si la mecanic, la consilierul service...? Imi puteti spune si prin PM ca sa nu fie deranjat cineva de la Alto
remus_vr6 scrie: Daca mergi la ALTO si te dai in figuri si vorbesti ca un 'smecher de cartier'(cum am vazut ultima oara cand am fost la revizie) sau ai figuri de dorobanti(un pusti cordit (cu un leon )de juma de metru cocosat vai steaua lui si cu 50 kg mai avea un pic si se urca in capul mecanicului sa vada si el ce se intampla cu masina lui, pleaca pe luna sau nu

))sau replici: 'vezi ca acolo..., aveti grj la..., sa nu cumva sa..., va rog frumos sa ...

' normal ca mecanicul se enerveaza si incearca sa nu isi scoata in evidenta supararea, lasa omu sa-si faca treaba ca deaia e pus acolo!!) este normal sa rada lumea de tine

)!! Asta e valabil oriunde in Romania orice magazin, mall etc. Va credeti prea perfecti si unii isi cumpara masinii de peste 20 de mii de euro(toti banii pe care ii au) si cand ajung la service, Domne' daca se poate pe gratis si cat se poate de repede ....
!
De aici inteleg ca remus_vr6 sta prin service de fiecare data cand se duce cu masina, sta langa mecanic si vorbeste frumos + observa atitudinea nepotrivita a celorlalti clienti.... care, si ei pazesc masinile cat timp sunt la reparat, ori lucreaza evectiv la Alto si vede aceste lucruri. De cate ori am fost in service am lasat masina si m-am intors cand mi s-a spus ca e gata, fara a pazi mecanicii si fara a face alt fel de comentarii; probabil am dat de inteles ca nu ma intereseaza de cum se executa lucrarile la masina mea, pentru care eu platesc (deci nu e moca) - concluzia - trebuie sa pazesti mecanicii si sa-i tragi de maneca ca sa iti faca ceea ce trebuie si cum trebuie.