Stai linistit ca nu ma grabesc sa dau ban decat daca cineva sare rau in loboda.
Poate ti se pare tie ca sunt prea critic, unora ca sunt prea ironic, ori mai stiu eu cum.
Sunt asa cum sunt, pasionat de masini, comunicatii radio, calatorii, blonde, diverse alte maruntisuri pe care nu le mai insir ca sunt multe rau. Unii au cate o pasatica, eu am un stol...
Nimeni nu este perfect si nici nu exista un termen pentru perfectiune zic eu, ori daca ai alte informatii...

)
Daca ai fi citit forumul, ai fi descoperit cel putin doua topice in care s-a discutat despre dotarea politiei sutostrazi cu cateva masini performante.
Printre ele si acel leon, care din pacate se pare ca s-a inapoiat intr-o stare jalnica la dealerul ce l-a pus la dispozitia politiei.
Mai mult acel seat leon apare pe cartile de confirmare, denumite uzual QSL-uri ale asociatiei politistilor radioamatori, carti care ajung in toata lumea, facand reclama tarii si de ce nu marcii Seat.
Uite aici pagina lor:
http://www.yo3ipa.webs.com/Eram curios sa stiu ce ai vazut haios la ele atat.

Ultimele sunt tragic comice.
Ia sa te pui in pielea lucratorilor respectivi din politie.
Cum ai aparea? sa impingi troca ca ai ramas fara benzina ori nu ai baterie?
Sa te duci cu pixuri de acasa? sa ai cu ce scrie un proces verbal?
Cum crezi ca este sa obtii o fila a4 pentru printer pe care sa o justifici? cum crezi ca se imt jandarmii cand pun osul la toate calamitatile din tara asta si cei ajutati stau pe margine, ori in birt?
Sa nu spui ca nu este asa ca-ti garantez ca asa este, ori sa fii pompier si sa te injure toti ca aplici procedurile de la care nu ai voie sa te abati?
Si cu toate astea sa nu te dai batut din cauza lipselor sistemului.
In fine, poate sunt si unii care poate merita aratati cu degetul, dar sa nu generalizam ca in mare parte merita sa ridicam palaria.
Si sa stii ca nu sunt nici politist, nici jandarm ori pompier, am avut privilegiul sa lucrez cu si pentru ei in multe randuri, asta a facut sa vad lucrurile si din ograda lor.