sa nu lasam threadul sa moara gamer555 scrie:19 Iun 2013, 14:03
hey clotz, chiar ma gandeam sa te pun sa ii raspunzi lui cosmin din partea mea
prea a zis-o frumos pe aia cu ardeiu'
in fine, se pare ca telepatia functioneaza intre frati (cateodata). tot mai ai de asteptat pana mostenesti leonul
A trecut 1 an de cand am scris si eu primul post pe forum si am primit o calduroasa primire de la fratele meu, dar se pare ca asteptarea 'mostenirii' a luat sfarsit
Leutzul are acum un nou ingrijitor (subsemnatul). Defapt, are aproape 2 luni de cand ma cara prin diverse locuri si am stabatut impreuna putin peste 2000km de romanie.
Multumesc fratelui meu care mi-a lasat masina intr-o forma excelenta! Si chiar daca am mai avut mici problemutze pe ici pe colo, totul a fost compensat de o tinuta de drum impecabila si un ranjet prostesc ce-mi apare pe fata cand las leutzul sa se desfasoare.
Ca recompensa, masina a primit o revizie cadou din partea lui gamer si din partea mea niste gume noi pentru stergatoare, un carlig nou la parasolar, mici reparatii la husa soferului, spalari si curatari si o frectie buna a tobei care se cam inegrise..
Poze nu pot sa pun momentan pentru ca nu ma lasa firewall-ul la munca, dar le voi urca cu prima ocazie !