Este vorba de un Hyundai Accent 1.5 CRDI* 16V care da 110 CP. Masina a venit ca o surpriza pentru mine, cu doar 2 ore inainte sa plecam toata familia spre Bucuresti. E in leasing si mi se pare a fi destul de dotata pentru 10.000 de euro. Mai exact are:
-cutie manuala 5+1
-radio/casetofon cu CD player si Mp3
-comenzi audio pe volan
-proiectoare de ceata
-10 airbag-uri
-frane disc fata/spate
-ABS+EBD
-oglinzi reglabile electric (poate si incalzite**)
-servo-directie asistata electric
-2 lampi de ceata/ 2 de masarier
-8(opt) suporturi de pahare/sticle (is betivani aia a caror natie apartine masina

-cotiera centrala bancheta spate
-capac motor
-scaun sofer reglabil pe inaltime
-faruri reglabile
-volan reglabil pe inaltime (nu si axial

-4 geamuri electrice
-al treilea stop
-AC
-te anunta cand soferu nu are centura
-te anunta cand ai filtru de motorina trebuie schimbat
Si lista poate continua daca mai bag si alte nimicuri

Nu are termometru exterior, volan reglabil axial, posibilitatea sa iti reglezi intensitatea luminii la bord.
Dar in schimb am eu si cu tata cateva idei de imbunatatire a look-ului. Le aveam si pentru motan dar am zis ca asteptam sa avem ceva mai puternic

Si am mai aflat un lucru bun: Intalnirile ClubSeat ii fac bine lui tata. Sambata dimineata l-am gasit langa masina si a inceput sa ma intrebe "Cum i-ar sta cu un bumper lip?" "Dar cu un eleron asa?" "Dar cu unul asa?"...Trebuie sa mai venim la intalniri

Iar in lipsa unei porecle castigate "pe campul de lupta" daca SEAT-ul era "Motanu'" asta e simplu "16 VALVE"
*Cine imi explica si mie ce inseamna "CRDI"?

** zic poate deoarece nu tata a ales optionalele, el doar a zis ca ii trebuie in 3 zile motorizarea si echiparea, iar butonul de dezaburire oglinzi e comun cu celde dezaburire luneta.

Poze maine ca deja v-am plictisit