Masina este un VW Scirocco 2.0 TSI, cod motor CAWB, 200 CP si 280 Nm, cutie de viteze manuala, culoarea candy-white. Masina este model 2010, a fost inmatriculata pentru prima oara in 11/2009, a avut un singur proprietar si a fost cumparata de noua de la Autoclub Timisoara. Eu am achizitionat-o in ianuarie 2013 cu 59.500 km la bord, de la un dealer BMW din Arad (dupa ce fostul proprietar a dat-o la buy-back).
In afara de dotarile standard din echiparea Sportline, masina mai are urmatoarele dotari optionale (asa cum apar ele in configuratorul VW Romania):
- Jante Interlagos 8Jx18 (re-vopsite de fostul proprietar)
- Climatronic cu control al temperaturii pe 2 zone separat stânga/dreapta
- Alarma antifurt
- Computer de bord "Plus"
- Faruri Bi-Xenon cu iluminare statică la virare
- Pachetul "Lumini si vizibilitate"
- Privacy Glass
- RCD510 + Soundsystem DYNAUDIO Excite-amplificator
- Suspensie cu reglare adaptiva
- Trapa actionata electric
- Volan multifunctional
Mi-ar fi placut ca pe masina sa mai existe si dotarile optionale de mai jos, dar am inteles ca pentru majoritatea dintre ele se pot face retrofit-uri.
- Cruise control
- Cotiera centrala fata
- Park Pilot
- Oglinzi exterioare rabatabile electric
Lucruri pe care vreau sa i le fac la masina in viitorul foarte apropiat sunt destul de multe:
- detailing exterior/interior (chiar maine este programata si procesul va dura 2 zile)
- revizie completa
- pedale sport + footrest (G6 GTI)
- cotiera
- cruise control
- praguri interioare de aluminiu cu inscriptia Scirocco
- senzori de parcare fata/spate
- alt schimbator de viteze (sau macar nuca schimbata)
- verificat/indreptat jante si apoi sablare + vopsire in camp electrostatic
- anvelope noi vara/iarna 235/40/18
- Revo Stage 1
Inca nu m-am gandit la eventuale modificari pentru viitorul mai indepartat. Pana acuma impresiile sunt placute, sper sa fiu multumit de masina si pe viitor.
Si cateva poze facute la predarea masinii.