Pagina 1 din 2

Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 29 Sep 2014, 19:09
de mumus
Doresc sa fac asa ceva la toledoul din semnatura.

Are cineva asa ceva pe seat? Se poate face?

https://www.youtube.com/watch?v=DKT70KKQVU0

Re: Ace bord Care fac o cursa completa inainte de a porni motoru

Scris: 29 Sep 2014, 19:11
de BALTAZAR2003
La ce ar folosi? :hi

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 29 Sep 2014, 19:13
de mumus
Mi se pare interesant, am vazut asa ceva daca nu ma insel la un Audi.

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 29 Sep 2014, 20:35
de lungubogdan
Tacho stagging se cheamă. Cauta pe www.stemei.de. Pe Leon se poate. S-ar putea sa se poata si pe Toledo.
Sent from my nokia lumia 520 using Tapatalk

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 29 Sep 2014, 21:25
de gamer555
se cheama "tacho staging" si o sa gasesti informatii pe forum scrise despre asta. pe 5F merge dar nu pe orice echipare, la FR merge sigur la Style la mirciuliqa am incercat dar nu mai tin minte daca a mers sau nu.

in descriere apare ca e pentru rapid / toledo, ar putea sa mearga, poti incerca cu ultima versiune de vcds

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 29 Sep 2014, 21:52
de mumus
In brasov are cineva asa ceva? Ce este vcds??

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 29 Sep 2014, 22:14
de gamer555
cauta pe net despre vcds, e produs de ross tech si e alternativa pasionatilor la a se duce la dealer pentru orice adaptare/codare/citire de valori senzori. si dany avea asa ceva la brasov, dar nu stiu ce varianta. dar deja deviem prea mult, facem offtopic :)

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 30 Sep 2014, 05:40
de mumus
Nu e off topic, ca discutam despre cum se poate realiza ce este in titlu.

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 30 Sep 2014, 11:11
de dzaraider
Se mai numeste si needle sweep sau instrument celebration :)....si eu mi-am activat functia pe leon 1P. Daca ziceai la intalnire acum la Dambul Morii incercam si la tine ca aveam VCDS-ul la mine.

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 30 Sep 2014, 11:16
de mumus
Nu am vrut sa deranjez.

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 27 Iun 2015, 23:20
de RallyZone
pe exeo din 2012 se poate face?

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 27 Iun 2015, 23:49
de dzaraider
probabil ca da, dar nu am incercat :)

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 28 Iun 2015, 09:16
de RallyZone
multumesc

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 28 Iun 2015, 10:10
de mumus
La mine sa mai incercat si cu vcds 2014, si nimic, nu merge staging, este goala rubrica... nu se poate face din soft oare sub nici o forma?

Re: Ace bord fac o cursa completa inainte sa pornesca motorul

Scris: 28 Iun 2015, 10:16
de RallyZone
Poate intreb o prostie, nu ma pricep, am luat exeo-ul doar marti dupamasa si i-am facut vreo 200km, in rest nu stiu nimic despre el.
Ca sa faci treaba asta cu acele, ai nevoie de masina(exista) de un cablu (de la masina la leptop) si de un leptop (sau calculator normal, cu sau fara conexiune la internet). Pe leptop...trebuie sa am un program special? Programul vine cu acel cablu (citisem undeva pe aici ca este ceva vcps (nu stiu ce inseamna dar ma gandesc ca-i cablul cu pricina) care vine cu ceva cd-u)? Eu, ca un necunoscator al masinii, pot sa fac aceasta operatiune daca am toate?