V-am descoperit tarziu avand in vedere ca detineam o Ibiza din 2005, insa de curand am luat decizia sa schimb aceasta masina si am inceput studiul si uite asa am dat si de voi

In noiembrie 2009 am vandut vechea mea masina (Ibiza 1.2, 12V, pachet Fresc, galbena) de care am fost foarte multumit, pentru ca simteam nevoia de mai mult: spatiu (familia mea s-a marit), motor si dotari mai multe, asa ca am optat pentru o Altea XL 1.4 TSI (motor pentru care am auzit destule laude confirmate si de un test drive) Style + urmatoarele optionale:
-2 airbag-uri laterale pentru locurile din spate
-Alarma volumetrica
-Compartimente de depozitare fixate in plafon + ecran 7" fixat in plafon + intrare video si audio
-ESP+EBA+Driver Steering Recommendation
-Geamuri fumurii
-Oglinda retrovizoare interioara cu reglaj automat antiorbire + senzor parcare spate + functie de aprindere automata a farurilor + senzor de ploaie
+ 8 difuzoare
-Sistem radio navigatie cu display color touchscreen (integreaza cititor CD audio inclusiv MP3, card memorie SD/MMC/SDHC)
+ sistem Bluetooth + comenzi telefon pe volan + 8 difuzoare + faruri bixenon adaptive + lumini de zi + sistem spalare
faruri + senzori de parcare fata si spate cu afisare imagine pe display-ul sistemului de navigatie.
Masina va sosi pe la sfarsitul lunii ianuarie 2010 (cel putin asa zice Remus

P.S. - aveti idee pe unde as putea gasii harti pentru sistemul de navigatie (este vorba de RNS 310 pentru care nu am prea gasit nimic)?