nu doream masina noua mai ales ca noi facem cam 10000km pe an cu masina si nu avea rost ne-am gandit asa ca am cautat un second hand bun cu carte de service si tot tacamul si revizii facute la service autorizat, initial doream un hyundai santa fe sau ceva cu motor maxim 2.2 litri dar dupa mai mult timp de gandire si de vizionat cateva masini am decis ca freetrack-ul are niste plusuri pe care alta marca nu le are dat fiind ca seat stiu deja cu ce se mananca.
masina e model 2.0 tdi, 4x4, 170cp, an 2008, culoare negru (preferam alb), achizitionata de la weltauto pbv1 cu 74000km in bord, pe langa dotarile standard masina mai are ca optionale: xenon, senzori parcare, senzor ploaie, pilot automat etc
singurul lucru care nu imi place e ca masina a fost de fumator, noi nefiind fumatori detectam imediat mirosul

astept inmatricularea pe numar preferential de aceea am dat jos vechile numere cand am facut pozele.

consumul pe autostrada pe pilot la 130km/h se situa intre 6.7-7.3 de aceea zic ca masina are un consum de vis pe langa cupra, nu ca m-as plange, dar e o chestie placuta sa umblu prin oras si sa vad acul cum ramane mult timp nemiscat, acum am cupra doar pentru mine si deja este curatata de pufuleti, biscuiti, jucarii, pufarine si scaune de copii

revin cu poze cand am numarul nou pe masina.
ieri i-am facut revizia la dona constanta si m-a costat 1100ron.
ca investitii de viitor: o voi duce la rbn cat de curand si i-am comandat deja nuca schimbator si toata masca de bord interior(clima si mp3) caci erau cam zgariate si cu urme de odorizant lichid scurs, urmeaza zilele urmatoare si grila custom.