Pagina 1 din 1

Recirculare aer

Scris: 18 Iun 2009, 23:52
de Barosul
Salut! am un Seat Cordoba 1.4, 2004 Masina este dotata cu aer conditionat si de cateva zile mi-a aparut o noua problema in legatura cu recircularea aerului. Butonul de recirculare se aprinde singur cand are el chef si nu se stinge la tastarea lui decat la a doua actionare si numai pt. cateva secunde (2-3 sec) dupa care se aprinde iar. Mentionez ca atunci cand nu il apuca nebuneala si este stins functioneaza normal, porneste ventilatorul de recirculare cand il actionez, clapeta nu stiu daca o actioneaza (nu am acces vizual). Porneste recircularea cand bag in marsarier fara sa se aprinda butonul, cum este normal, dar ce ma fac cu el cand il apuca damblaua, sta aprins si cand este ventilatorul oprit, se stinge cateodata cand bag in marsarier dar cum schimb viteza se aprinde iar. Astept sfaturile voastre si va Multumesc Anticipat!

Re: Recirculare aer

Scris: 19 Iun 2009, 07:15
de djalien
Recircularea aerului se porneste automat in urmatoarele cazuri(cel putin asa e la mine):
cand bagi in marsalier
cand pornesti aerul conditionat si este setat sa iasa pe aerisirile alea din bord care bat spre sofer sau pasager.

Presupun ca aceasta automatizare a fost facuta ca sa nu-ti bage gazele de afara direct in fata.

Re: Recirculare aer

Scris: 19 Iun 2009, 10:06
de Barosul
In cazul meu butonul de recirculare sta aprins fara AC pornit si fara ventilator pornit, am rotit comutatorul de directionare a aerului in toate pozitiile, nimic, nu se stinge decat cand vrea el. Am mai gasit problema cu recircularea, pe forum la Volkswagen numai ca cei de acolo acuzau ca nu mentine comanda si iese singura din recirculare, la mine e invers. Nu se stinge!

Re: Recirculare aer

Scris: 08 Aug 2017, 08:34
de maremestera
Reinvii topicul asta batran cu urmatoare problema: cand pornesc recircularea becul sta aprins 3 secunde apoi se stinge si nu mai raspunde la alte comenzi. Aleatoriu 1 data la cateva zile functioneaza, indiferent de orientarea aerului. In marsarier cupleaza singura intotdeauna. Masina e cordoba 1.4.16V 55kw bky 2005 cu aer manual