Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Avatar utilizator
BALTAZAR2003
Moderator
Mesaje: 7578
Membru din: 22 Iul 2008, 22:26
Localitate: Bucuresti Dr. Taberei
Contact:

Re: Se opreste motorul in mers

05 Apr 2019, 15:01

Salut,
Spui ca ai inlocuit componentele banuite ca ar fi defecte, ai sters erorile si masina s-a oprit dupa o vreme, ai verificat sa vezi ce erori au ramas logate?

Ai schimbat mecanicul cu altul care a gasit vinovat ECU
Poti detalia ce inseamna ca primeste un impuls pe + si ECU da comanda gresita?
Adica, cum a masurat el acel puls, banuiesc ca pe ramura de alimentare a unitatii ECU si cum face asta ca ecu sa dea o comanda gresita? ce comanda da de se opreste motorul?
Daca ai montate in faruri becuri HID, adica xenoane este posibil ca acele module convertizoare (drosere) ce le alimenteaza sa bage paraziti in instalatia masinii si asta sa duca la tot felul de minuni.
Daca nu ai si nu ai alte minuni, gen statie radio de peste 100W in antena ori mai stiu eu ce bazaconie care sa induca perturbatii prin restul cablajului, in instalatia masinii nu exista nimic care sa genereze impulsuri pe ramura de alimentare si chiar daca ar fi bateria de acumulatori ar prelua varfurile!
In plus cam toate modulele au in interior surse de alimentare independente ce reduc si filtreaza tensiunea de 12-14V pe care o primesc de la baterie.
Mai cauta un alt mecanic, ori daca accepta sa monteze si sa recodeze un alt ECU pe cheltuiala lui urmand sa ii dai banii daca se rezolva buba... :) parerea mea... :)
Cordoba Fever + Fresc, 1.4l/86Cp (nu se stie pe unde-i are!), 2008, Rosu Emocion
 
edw586
Subiect Autor
Mesaje: 50
Membru din: 14 Feb 2013, 21:05

Re: Se opreste motorul in mers

06 Apr 2019, 08:39

Poi mi-a explicat că a mai întâlnit problema asta la multe mașini. ECU vinovat .

Menționez că nu am pe mașina instalații xenon sau alte bazaconii

Eroare rămasă (Senzor Barometru ) care mi-a explicat că rămâne deoarece se oprește mașina în mers.
In rest le-am rezolvat pe toate.

Nici nu știu unde să mă mai duc pentru a rezolva problema.
 
Cordoba 24
Mesaje: 34
Membru din: 08 Apr 2019, 19:50

Re: Se opreste motorul in mers

19 Iun 2019, 08:15

@edw 586 - ai reușit să ai dai de cap pina la urma ?! Și eu am aceași problema ,mașină merge perfect pornește la prima cheie,motorul merge foarte frumos nici o problema / pornesc la drum ,,cu AC ,pornit și după 15 - 20 de km cînd calc frînă motorul se oprește brusc,fara nici o trepidație și am perioade cînd frînă este mult mai slabă / pornesc la interval de 1 secundă pornește perfect fara nici o simptomă după care îmi face la fel(10-15 km) in timp ce mi se oprește motorul,AC funcționează,cd player la fel / da o veste te rog daca ai reușit să ai dai de cap ( menționez că nu da nici o eroare,am pus calculatorul pe ea totul perfect și totuși am aceasta problema )

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori